Her kan du booke festlokaler i Dragør

Dragør tilbyder den perfekte kulisse for at fejre de betydningsfulde milepæle i livet. Du kan let booke festlokaler i Dragør - se udvalget i artiklen.
Festlokaler hos Dragør Fort. Foto: Dragør Fort
Festlokaler hos Dragør Fort. Foto: Dragør Fort

Dragør byder på en bred vifte af unikke steder til enhver begivenhed. Uanset om det er en privatfest eller en stor og åben begivenhed, er Dragør det perfekte sted for dig at booke festlokaler.

🏞️ Gabriel Jensens Traktørsted

Gabriel Jensens Traktørsted er som en skjult perle ved Dragør Søbad og Strandengene. Dette unikke sted kombinerer skandinavisk strandbar og kulturhus, skabt med visionen om enkelthed. Nyd en forrygende kop kaffe, lækkert friskbagt brød og kage samt lette måltider, mens du afholder afslappede begivenheder som fødselsdage eller konfirmationer med lethed og charme.

🌊 Café Dragør Sejlklub

Hvis en spektakulær udsigt over både marinaen og Øresund er afgørende, er Café Dragør Sejlklub det ideelle sted. Beliggende på Nordre Mole ved den gamle havn i Dragør, inviterer dette sted til uforglemmelige øjeblikke, omgivet af sejlbåde, krydstogtskibe og charmerende charme.

Café Sylten

Café Sylten er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige begivenheder. Med hyggelige selskabslokaler og en fantastisk udsigt over Øresund tilbyder Café Sylten den perfekte ramme til både små og store forsamlinger. Lad dem være værter for din næste begivenhed og skab minder, der varer livet ud.

🏰 Dragør Fort

For dem, der søger den historiske charme, er Dragør Fort det perfekte valg. Opført mellem 1910 og 1915, bærer fortet på en imponerende historie og kan tilbyde både indendørs og udendørs faciliteter. Omgivet af en smuk voldgrav og en kunstig ø, tilføjer Fortet en ekstra dimension af charme og historisk betydning til dine arrangementer.

🏖️ Dragør Badehotel

Dragør Badehotel stræber efter at skabe uforglemmelige øjeblikke omgivet af romantik og fortryllende atmosfære. Beliggende ved den maleriske gamle fiskerby og strandengene tilbyder badehotellet en betagende udsigt over Øresund. Oplev magien og skab minder for livet. Der er 3 forskellige lokaler som kan udlejes. Her kan gæsterne også overnatte.

🍽️ Kongelundskroen

Kongelundskroen transcenderer rollen som restaurant og kro og repræsenterer stolte madtraditioner. Med fokus på kvalitet og friskhed er dette sted særligt kendt for det sæsonbestemte køkken, der præsenterer de mest lækre og friske råvarer. Lad Kongelundskroen være scenen for dine unikke oplevelser.

🌇 Dragør Strandhotel

Dragør Strandhotel er mere end en tilflugt midt på havnen; det er en invitation til byens pulserende rytme. Beliggende midt på Dragør havn giver dette mulighed for at være en del havnens og byens centrum. Træd ind og oplev en enestående kombination af afslappet atmosfære og havnens energi. De har flere forskellige lokaler til rådighed. Her kan gæsterne også overnatte.

🍲 Beghuset

I hjertet af Dragørs charmerende idyl finder du Restaurant Beghuset, der byder på velsmagende retter til rimelige priser. Deres tilstødende festlokale tilføjer ekstra muligheder til at skabe den perfekte ramme for dine særlige begivenheder.

🍝 RE Cucina

Oplev autentisk italiensk kulinarisk magi hos RE Cucina, der leverer tapas, gourmetbuffet og nøje sammensatte italienske menuer. Her kan du leje hele restauranten som tilbyder en hyggelig italiensk atmosfære med professionelt personale til dit arrangement.

🤸‍♂️ Hollænderhallen

Oplev charmen ved det historiske flyreparationsværksted fra 1944, nu kendt som Hollænderhallen, som udgør Dragør Center for idræt, sport, svømning og kulturelle begivenheder. Dette alsidige sted tilbyder faciliteter til skoler, idrætsforeninger, klubber og engagerede borgere. Med tre tilgængelige lokaler er Hollænderhallen det ideelle valg til arrangementer som foreningsmøder, kurser, fester og private begivenheder. Et levende samlingspunkt for lokalsamfundet, hvor historie, idræt og kultur forenes på en unik måde.

Her kan du overnatte i Dragør

Hvis dine gæster skal overnatte til din fest så er der også rige muligheder for at finde et sted i nærheden.

Badehotellet

Strandhotellet

Campingpladsen

Del dette opslag: