Om Os

Dragør News er et nyopstartet initiativ under Dragør Mediehus, med det formål at støtte og styrke lokallivet i Dragør.


Med en dedikeret hjemmeside og en engageret Facebook-gruppe ønsker Dragør Mediehus at være den centrale platform, der fremmer kommunikationen, samhørigheden og udviklingen af erhvervslivet, kulturelle tilbud og det lokale fællesskab. Med os står du ikke alene med din markedsføring.

Dragør Mediehus lever for vores værdier

Her kan du læse lidt om tankerne bag Dragør Mediehus og hvorfor Dragør News er et vigtigt tiltag for Dragør.

Vækste Dragørs erhvervsliv

Dragør Mediehus spiller en afgørende rolle i at fremme og vækste Dragørs erhvervsliv. Med en passion for det lokale samfund og et tæt samarbejde med virksomhederne, bringer mediehuset øget synlighed og eksponering til det lokale erhvervsliv gennem Dragør News og andre platforme.

Gennem målrettede annonceringsmuligheder og en fokuseret indsats på at fremhæve det unikke ved hver virksomhed, arbejder Dragør Mediehus på at tiltrække både lokale og besøgende til byens butikker, restauranter, tjenesteydelser og andre erhverv. Dette bidrager til en stærkere og mere bæredygtig lokal økonomi og er med til at gøre Dragør til et attraktivt sted for både iværksættere og etablerede virksomheder.

Levere opdateret viden om Dragør

Dragør Mediehus er dedikeret til at levere opdateret og troværdig viden om Dragør til vores læsere. Vi forstår vigtigheden af at holde lokalsamfundet informeret om begivenheder, nyheder, kultur og erhvervsliv i vores elskede by. Gennem vores erfarne redaktion, dygtige skribenter og tætte samarbejde med lokale kilder, vil vi fortsat bringe aktuelle historier og perspektiver, der afspejler Dragørs mangfoldighed og udvikling, og som skaber forbindelse og engagement i vores lokale fællesskab.

Bevare lokale jobs og arbejdspladser

Dragør Mediehus er forpligtet til at bevare lokale jobs og arbejdspladser i Dragør. Som en stærk medieplatform er vores mål at styrke det lokale erhvervsliv ved at tilbyde annonceringsmuligheder og eksponering til de lokale virksomheder. Ved at samarbejde med det lokale erhvervsliv og fremme deres tilbud og services, ønsker vi at bidrage til en bæredygtig vækst, der bevarer arbejdspladser og styrker vores elskede Dragør-samfund.

Sørge for at firmaer får hjælp til reklame

Dragør Mediehus er dedikeret til at støtte lokale firmaer i Dragør med deres reklamebehov. Ved at tilbyde en række kreative og målrettede eksponeringsmuligheder på Dragør News og andre medieplatforme, vil vi sikre, at firmaerne når ud til deres målgruppe og styrker deres synlighed i lokalsamfundet. Vores professionelle team er altid klar til at rådgive og skræddersy annonceringsløsninger, der passer til firmaernes unikke behov, så de kan få mest muligt ud af deres reklameindsats og opnå større succes.

Sikre at borgere handler mere lokalt

Dragør Mediehus har en ambition om at styrke det lokale fællesskab og øge interessen for at handle mere lokalt. Gennem Dragør News vil vi fremme lokale virksomheder, butikker og arrangementer, så borgerne opmuntres til at støtte det lokale erhvervsliv. Ved at levere opdaterede og relevante nyheder om lokale tilbud, begivenheder og kampagner, ønsker vi at skabe en platform, der inspirerer til en stærkere forbindelse mellem borgerne og det blomstrende lokalsamfund i Dragør.

Øge kvaliteten af Dragørs brand

Dragør Mediehus har en ambitiøs vision om at øge kvaliteten af Dragørs brand gennem en målrettet og engageret tilgang til medieproduktion. Ved at levere indhold af høj kvalitet på Dragør News og andre platforme, ønsker vi at fremhæve byens unikke karakter, historie, kultur og erhvervsliv. Med fokus på lokaljournalistik, visuel appel og inspirerende historier, vil vi bidrage til at styrke Dragørs image som en attraktiv destination og et stærkt lokalsamfund, der tiltrækker både besøgende og nye beboere.

Redaktionen

Her kan du læse lidt om vores team på redaktionen og finde kontaktoplysninger til de enkelte medarbejdere.
Trine Skov

Trine Skov

Chefredaktør
redaktion@dragornews.dk

Medarbejder 1 | foto fra dragørnews.dk

Morten Olsen

Kommunikation
morten@dragornews.dk

Medarbejder 1 | foto fra dragørnews.dk

Jessica Nielsen

Sociale Medier
jessica@dragornews.dk

Medarbejder 1 | foto fra dragørnews.dk

Jesper Sato

Google
jesper@dragornews.dk

Medarbejder 1 | foto fra dragørnews.dk

Louise Svenningsen

Skribent
louise@dragornews.dk

Ring mig op!

Vi kontakter dig hurtigst muligt!