Opskrifter

Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.

Madens Verden sørger for nemme og lækre opskrifter til hele familien.

Søg
Amagergryde. Foto: Madensverden.dk.
Opskrifter

Amagergryde

Denne gang skal vi ikke særlig langt, for vi skal have en dejlig Amagergryde til aftensmad!

Læs mere ►
Kiksekage. Foto: Madensverden.dk.
Opskrifter

Kiksekage

Efter en lang uge har vi alle fortjent lidt sødt til ganen. Madensverden har opskriften på en lækker kiksekage, som uden tvivl kan betegnes som en ægte dansk klassiker.

Læs mere ►
Beef Wellington. Foto: Madensverden.dk.
Opskrifter

Beef Wellington

Det er blevet fredag, men hvad skal weekendens menu stå på? Den skal selvfølgelig stå på Beef Wellington hvor Madensverden.dk har en fantastisk lækker opskrift.

Læs mere ►
Pølsemix i airfryer. Foto: Madensverden.dk.
Opskrifter

Pølsemix i airfryer

Gør dig klar til weekenden med en lækker opskrift på grillklassikeren, pølsemix. Hvis du ikke har en airfryer, er der også en version til almindelig ovn.

Læs mere ►
Du er nået til verdens ende...

Dragør's Kalender

Gå ikke glip af vores lokale begivenheder i Dragør.

TIP! Klik på en begivenhed for at læse mere.

Vi er alle en del af Dragør

Lokal Forening

Dragør Rotary Klub

Dragørs lokale afdeling af Rotary Klub. Klubben yder blandt andet økonomisk støtte til lokale projekter i Dragør, samtidig med at den også giver et stærkt netværk for medlemmerne.

LÆS MERE >
Foto: stavgymnastikidragør.dk
Lokal Forening

Stavgymnastik i Dragør

Jesper Peter Jespersen var en dansk officer og gymnastikinstruktør, kendt som kaptajn Jespersen. Han menes at stå bag stavgymnastikken.

LÆS MERE >
Photo by Alejandro Luengo on Unsplash
Lokal Forening

Gåtur for alle

Et uformelt tilbud for alle, der har lyst til at gå en tur sammen i Dragør. Gruppen mødes hver onsdag kl. 17.15 og går cirka 6 kilometer sammen.

LÆS MERE >
Lions logo
Lokal Forening

Lions Dragør

Lions Dragør er en del af den verdensomspændende hjælpeorganisation, som er til stede i over 200 lande. De yder hjælp både på internationalt plan og i klubbernes lokalmiljø. Har du lidt ekstra overskud, står Lions Dragør altid klar til at modtage ekstra hænder.

LÆS MERE >
Dragør Bådelaugs klubhus
Lokal Forening

Dragør Bådelaug

Dragør Bådelaug er foreningen for tursejlads i Dragør. De varetager sejlernes interesser, arrangerer sociale begivenheder og giver information om regler og sikkerhed til havs og i havnen.

LÆS MERE >
Museum Amager logo
Lokal Virksomhed

Museum Amager

Vil du kombinere en spændende aktivitet med det historiske, så er Museum Amagers fem forskellige afdelinger bestemt besøget værd. Her finder du alt fra lokale amagerdragter til kutteren Elisabeth K571, der blev brugt til at smugle jøder under 2. verdenskrig.

LÆS MERE >
Du er nået til verdens ende...