Duoudstilling med Aino Møller og Annette Bredstrup 🗓 🗺

De to kunstnere inviterer til en duoudstilling fra den 19. til 25. juli i Havnegalleriet.
Dragør Havnegalleri.
Dragør Havnegalleri.

Duoudstilling med Aino Møller og Annette Bredstrup

Dragør Havnegalleri åbner op for endnu en spændende duoudstilling. Denne gang er det maleren Aino Møller og tekstilkunsteren Annette Bredstrup, som sammen udstiller deres værker.

Aino Møller er uddannet fra Århus Kunstakademi i 1980 og arbejder som kunstner på fuld tid. Hendes malerier er fyldt med glæde og humor og tolker livets cirkusforestilling. Hun finder glæde i de skæve og sjove situationer, hun oplever både til hverdag og fest. Hendes motiver strækker sig fra små kakler til store vægmalerier.

Annette Bredstrup er uddannet fra Århus Kunstakademi i 1979 og arbejder med billedvævning, collager og acrylbilleder. I sine billedvævninger er hun inspireret af de klassiske væveformer fra København i 70’erne, men også naturen står som en stærk inspiration, især fra hendes hjemegn omkring Mols Bjerge. Annettes motiver inkluderer ofte havet, bakker, skove og den blå himmel med mønstre fundet i etnisk folkekunst.

Hendes arbejde med collager står i kontrast til vævningerne, da de tillader en mere fri, hurtig og eksperimenterende proces. Hun benytter kraft, akvarel, kobbertråd og håndlavet papir.

Kig forbi

Udstillingen finder sted fra den 19. til 25. juli i Dragør Havnegalleri med fernisering den 19. juli.

fra til
Tilføj til din kalender ical Google outlook Det Sker Seneste Nyt
Strandlinien 17, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: