Profiler

Forretnings- og foreningsprofiler i Dragør er en beskrivelse af de lokale virksomheder og organisationer, der opererer i byen Dragør.

Disse profiler er vigtige for at skabe et mangfoldigt og livligt lokalsamfund, hvor både erhvervslivet og fællesskabet trives. Gennem deres aktiviteter og engagement bidrager både forretninger og foreninger til at styrke Dragørs identitet og tiltrækningskraft.

Opret dig her.

Søg
Foto: stavgymnastikidragør.dk
Lokal Forening

Stavgymnastik i Dragør

Jesper Peter Jespersen var en dansk officer og gymnastikinstruktør, kendt som kaptajn Jespersen. Han menes at stå bag stavgymnastikken.

Læs mere ►
Photo by Alejandro Luengo on Unsplash
Lokal Forening

Gåtur for alle

Et uformelt tilbud for alle, der har lyst til at gå en tur sammen i Dragør. Gruppen mødes hver onsdag kl. 17.15 og går cirka 6 kilometer sammen.

Læs mere ►
Lions logo
Lokal Forening

Lions Dragør

Lions Dragør er en del af den verdensomspændende hjælpeorganisation, som er til stede i over 200 lande. De yder hjælp både på internationalt plan og i klubbernes lokalmiljø. Har du lidt ekstra overskud, står Lions Dragør altid klar til at modtage ekstra hænder.

Læs mere ►
Dragør Bådelaugs klubhus
Lokal Forening

Dragør Bådelaug

Dragør Bådelaug er foreningen for tursejlads i Dragør. De varetager sejlernes interesser, arrangerer sociale begivenheder og giver information om regler og sikkerhed til havs og i havnen.

Læs mere ►
Museum Amager logo
Lokal Virksomhed

Museum Amager

Vil du kombinere en spændende aktivitet med det historiske, så er Museum Amagers fem forskellige afdelinger bestemt besøget værd. Her finder du alt fra lokale amagerdragter til kutteren Elisabeth K571, der blev brugt til at smugle jøder under 2. verdenskrig.

Læs mere ►
Cykling uden alder logo
Lokal Forening

Cykling uden alder

Skal du have vinden i håret? Så tag med på cykeltur med Cykling uden Alder! Du kan deltage som frivillig pilot eller som passager. De kan altid bruge flere frivillige.

Læs mere ►
Dragør Cykelklub logo
Lokal Forening

Dragør Cykelklub

Dragør Cykelklub har hold på alle niveauer, og fælles for dem alle er, at der er fokus på det sociale samtidig med, at der cykles. Det er bare om at komme op på cykle og slutte sig til feltet i Dragør Cykelklub.

Læs mere ►
UngDragør logo
Lokal Virksomhed

UngDragør

UngDragør er Dragør Kommunes samlede aktiviteter for de unge. Her finder du en bred vifte af muligheder, som passer til enhver smag.

Læs mere ►
REFLEKSIONER logo
Lokal Forening

REFLEKSIONER

REFLEKSIONER understøtter og sætter fokus på kunsten i Dragør gennem stedsspecifikke udstillinger og events i byrummet.

Læs mere ►
Foto: Dragørkoret
Lokal Forening

Dragørkoret

Dragørkoret optræder både i kirker og sale med et varieret repertoire inden for en bred vifte af genrer. Alle aldre er velkomne i koret, så længe lysten er til stede.

Læs mere ►
DLF logo
Lokal Forening

Dragør Lokalhistoriske Forening

Dragørs samlingspunkt for historisk indhold. Her finder du alt fra viden om lokalhistorisk kildemateriale til foredrag og historiske medlemsblade samt udgivelser.

Læs mere ►
Madens Verden
Lokal Virksomhed

Madens Verden

Med over 2 millioner månedlige besøgende er Madens Verden blandt Danmarks største madmedier. Her er du garanteret at finde noget for enhver smag.

Læs mere ►
Barnets Glæde logo
Lokal Forening

Barnets Glæde

Barnets Glæde hjælper økonomisk udsatte børnefamilier på hele Amager og drives af mottoet: “Den største glæde ved livet er at kunne glæde andre”.

Læs mere ►
Dragør Håndbold Klub
Lokal Forening

Dragør Håndbold Klub

Dragørs lokale håndboldklub. Klubben har over 100 aktive spillere og tilbyder et bredt udvalg af hold – lige fra “Fnuggies” for de helt små til “Damesenior”.

Læs mere ►
Billede af HeungSoon fra Pixabay
Lokal Forening

Dragør Bordtennisklub

Dragørs egen bordtennisklub. Om du er nybegynder eller garvet, så kig forbi klubben til en god omgang bordtennis.

Læs mere ►
Foto: Dragør Badminton
Lokal Forening

Dragør Badminton

Klubben skaber gode rammer for de udøvende spillere. Hvad enten du er ung, senior eller veteran, så har Dragør Badminton et hold til dig.

Læs mere ►
Kajakklubben Pilen
Lokal Forening

Kajakklubben Pilen

Kajakklubben Pilen. Danmarks tredje ældste kajakklub. Medlemmer kan benytte klubbens kajakker og udstyr. Så hvis du er til kajak, så kontakt os, så vi kan lave en aftale om en snak og en prøvetime.

Læs mere ►
Dragør Tennis logo
Lokal Forening

Dragør Tennis

Har du lyst til at spille tennis og bor i Dragør, så er Dragør Tennis det helt rette valg for dig. Her finder du både ungdoms-, senior- og veteranhold.

Læs mere ►
Logo Dragør Inner Wheel
Lokal Forening

Inner Wheel Dragør

En international organisation med formål om yde hjælp og støtte til sårbare kvinder og børn verden over. Lokalafdelingen i Dragør har fokus på det velgørende lokale- og national arbejde.

Læs mere ►
Du er nået til verdens ende...

Dragør's Kalender

Gå ikke glip af vores lokale begivenheder i Dragør.

TIP! Klik på en begivenhed for at læse mere.

21. maj Foredrag: Lene Espersen fortæller om sit liv
29. maj Højtlæsning og pizza på biblioteket
00.  
00.  
00.  
00.  
00.  
00.  

Lokale tilbud i Dragør

Annonce

Julefrokost på Dragør Badehotel

Har du husket at booke din julefrokost? Dragør Badehotel inviterer på en klassisk dansk julefrokost med det hele til kun 375 kr. pr. person. Bestil allerede nu!

SE TILBUD >
Annonce

Troels Cykler: BLACK FRIDAY

Troels Cykler har knaldtilbud på BLACK FRIDAY med op til hele 50% på udvalgte modeller. Gælder fra 24. november og måneden ud!

SE TILBUD >
Annonce

CPH Brandshop

Følelsen af luksus klæder enhver! Besøg CPH Brandshop på Kongevejen 17 og få 2000 kr. i rabat på deres CHANEL-tasker.

SE TILBUD >
Annonce

Øens Bedemand i Dragør

Øens Bedemand i Dragør tilbyder medfølende støtte og håndterer begravelsesplaner for at sikre værdige ceremonier, der ærer de afdødes minde. Tilgængelig 24/7 på tlf: 32 53 57 08.

SE TILBUD >
Troels Cykler - E-fly Via
Annonce

Troels Cykler

Troels Cykler sørger for en ekstra skarp pris på din næste elcykel, når du har prøvekørt et par stykker og fundet din yndlingsmodel.

SE TILBUD >
Du er nået til verdens ende...