Michaels Fisk

Hvis du er på udkig efter friskfanget fisk og skaldyr og ønsker at støtte en lokal forhandler, bør du besøge Michaels Fisk hver lørdag i Dragør.
Michaels Fisk logo
Find vej med Dragør Mediehus

Navn: Michaels Fisk
Adresse: Nordre Væl, 2791 Dragør
Facebook: @Michaelsfisk.dk
Telefon: 50 48 77 38
E-mail: michael@umfisk.dk
Fiskehandlere: Michael og Marinus

Fiskebilen er i Dragør HVER lørdag fra kl. 09:30 – 13:30

Michaels Fisk er en vellidt og pålidelig fiskeforhandler, der bringer frisk fanget fisk til Dragør hver lørdag med deres mobile fiskebil. Med mange års erfaring og en passion for kvalitetsfisk, har Michaels Fisk opnået en solid ry som en go-to destination for folk, der søger de fineste havprodukter i området.

Deres udvalg om lørdagen er en sand fornøjelse for fiskeentusiaster og madelskere i Dragør. Kunder kan forvente at finde alt fra friske fiskesorter som torsk, laks, rødspætter og makrel til delikatesser som skaldyr, rejer og muslinger. Michaels Fisk er kendt for at levere enestående friskhed og kvalitet i deres produkter, og de arbejder tæt sammen med pålidelige leverandører for at sikre, at deres udvalg altid er topklasse.

Udover deres imponerende sortiment af fisk og skaldyr, er Michaels Fisk også kendt for deres venlige og vidende personale, der er glade for at rådgive kunder om valg af fisk, tilberedningsmetoder og endda nogle lækre opskrifter.

Så hvis du er på udkig efter de bedste fiskeprodukter og ønsker at støtte en lokal forhandler, bør du besøge Michaels Fisk hver lørdag i Dragør. De er dedikerede til at bringe friskheden fra havet til dit bord og gøre din lørdag til en kulinarisk oplevelse med deres udvalg af lækre fisk og skaldyr.

Læs også...