Mad / Drikke

Dragør News er et nyopstartet initiativ under Dragør Mediehus, med det formål at støtte og styrke lokallivet i Dragør. Med en dedikeret hjemmeside og en engageret Facebook-gruppe ønsker Dragør Mediehus at være den centrale platform, der fremmer kommunikationen, samhørigheden og udviklingen af erhvervslivet, kulturelle tilbud og det lokale fællesskab.
Søg
Madens Verden
Lokal Virksomhed

Madens Verden

Med over 2 millioner månedlige besøgende er Madens Verden blandt Danmarks største madmedier. Her er du garanteret at finde noget for enhver smag.

Læs mere ►
Dragør Badehotel
Lokal Virksomhed

Dragør Badehotel

Dragør Badehotel, med sin charmerende og idylliske beliggenhed, troner stolt ved kysten ikke langt fra Dragørs maleriske bymidte.

Læs mere ►
Fotos af Alejandro Aznar: https://www.pexels.com/da-dk/foto/pizza-skiveskaret-foodporn-madfotografering-12557597/
Lokal Virksomhed

Bellanos Pizzeria

Bellanos Pizzeria er kendt for deres pizza-væg, hvor borgere og erhverv kan købe en pizza ekstra til væggen, så både den enlige mor, pensionisten, den sygemeldte, den hjemløse eller det syge barn kan få gratis pizza.

Læs mere ►
Foto: Gabriel Jensens Traktørsted
Lokal Virksomhed

Gabriel Jensens Traktørsted

Gabriel Jensens Traktørsted ligger smukt ved Dragør Søbad og Strandengene. Deres vision er at skabe et enkelt sted, en skandinavisk strandbar og et kulturhus i ét, hvor man kan få en fantastisk kop kaffe, en Hansen-is og et let måltid.

Læs mere ►

Dragør's Kalender

Gå ikke glip af vores lokale begivenheder i Dragør.

TIP! Klik på en begivenhed for at læse mere.

Vi er alle en del af Dragør

Lokal Forening

Dragør Rotary Klub

Dragørs lokale afdeling af Rotary Klub. Klubben yder blandt andet økonomisk støtte til lokale projekter i Dragør, samtidig med at den også giver et stærkt netværk for medlemmerne.

LÆS MERE >
Foto: stavgymnastikidragør.dk
Lokal Forening

Stavgymnastik i Dragør

Jesper Peter Jespersen var en dansk officer og gymnastikinstruktør, kendt som kaptajn Jespersen. Han menes at stå bag stavgymnastikken.

LÆS MERE >
Photo by Alejandro Luengo on Unsplash
Lokal Forening

Gåtur for alle

Et uformelt tilbud for alle, der har lyst til at gå en tur sammen i Dragør. Gruppen mødes hver onsdag kl. 17.15 og går cirka 6 kilometer sammen.

LÆS MERE >
Lions logo
Lokal Forening

Lions Dragør

Lions Dragør er en del af den verdensomspændende hjælpeorganisation, som er til stede i over 200 lande. De yder hjælp både på internationalt plan og i klubbernes lokalmiljø. Har du lidt ekstra overskud, står Lions Dragør altid klar til at modtage ekstra hænder.

LÆS MERE >
Dragør Bådelaugs klubhus
Lokal Forening

Dragør Bådelaug

Dragør Bådelaug er foreningen for tursejlads i Dragør. De varetager sejlernes interesser, arrangerer sociale begivenheder og giver information om regler og sikkerhed til havs og i havnen.

LÆS MERE >
Museum Amager logo
Lokal Virksomhed

Museum Amager

Vil du kombinere en spændende aktivitet med det historiske, så er Museum Amagers fem forskellige afdelinger bestemt besøget værd. Her finder du alt fra lokale amagerdragter til kutteren Elisabeth K571, der blev brugt til at smugle jøder under 2. verdenskrig.

LÆS MERE >
Du er nået til verdens ende...