Gåtur for alle

Et uformelt tilbud for alle, der har lyst til at gå en tur sammen i Dragør. Gruppen mødes hver onsdag kl. 17.15 og går cirka 6 kilometer sammen.


Find vej med Dragør Mediehus
  • Navn: Gåtur for Alle Dragør
  • Mødested: Nordre Væl/Kongevejen
  • Facebook: Følg linket
  • Kontakt: via Facebookgruppe
  • Arrangør: Betina Bitzer

Gåtur for alle er et initiativ skabt af Betina Bitzel, hvor alle interesserede mødes hver onsdag kl. 17.15 og sammen går cirka 6 kilometer.

Den fælles gåtur blev startet under Corona, da Betina begyndte at kede sig, da de fleste aktiviteter lukkede ned, og mulighederne for aktiviteter var begrænsede på grund af afstandskravene. På en udendørs gåtur kunne man stadig mødes, få rørt sig og samtidig snakke med andre mennesker samt være social.

Efter restriktionerne blev ophævet, fortsatte gruppen, da det altid er en dejligt idé at komme udendørs og rørt sig.

Turen er som udgangspunkt på omkring 6 kilometer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Det faste mødested er Nordre Væl/Kongevejen. Af og til arrangeres der fællesspisning efter turen, og de interesserede kan tilmelde sig.

Der er ingen krav om tilmelding til selve gåturen; man møder bare op. Gåtur for alle har også en Facebookgruppe, hvor man kan følge med i samtalerne og få besked om eventuelle ændringer.

Hvis du vil med på turen, mødes de hver onsdag kl. 17.15 på Nordre Væl/Kongevejen.

Læs også...