Natur

Dragør News er et nyopstartet initiativ under Dragør Mediehus, med det formål at støtte og styrke lokallivet i Dragør. Med en dedikeret hjemmeside og en engageret Facebook-gruppe ønsker Dragør Mediehus at være den centrale platform, der fremmer kommunikationen, samhørigheden og udviklingen af erhvervslivet, kulturelle tilbud og det lokale fællesskab.
Søg
Photo by Alejandro Luengo on Unsplash
Lokal Forening

Gåtur for alle

Et uformelt tilbud for alle, der har lyst til at gå en tur sammen i Dragør. Gruppen mødes hver onsdag kl. 17.15 og går cirka 6 kilometer sammen.

Læs mere ►
Dragør Bådelaugs klubhus
Lokal Forening

Dragør Bådelaug

Dragør Bådelaug er foreningen for tursejlads i Dragør. De varetager sejlernes interesser, arrangerer sociale begivenheder og giver information om regler og sikkerhed til havs og i havnen.

Læs mere ►
Cykling uden alder logo
Lokal Forening

Cykling uden alder

Skal du have vinden i håret? Så tag med på cykeltur med Cykling uden Alder! Du kan deltage som frivillig pilot eller som passager. De kan altid bruge flere frivillige.

Læs mere ►
Dragør Cykelklub logo
Lokal Forening

Dragør Cykelklub

Dragør Cykelklub har hold på alle niveauer, og fælles for dem alle er, at der er fokus på det sociale samtidig med, at der cykles. Det er bare om at komme op på cykle og slutte sig til feltet i Dragør Cykelklub.

Læs mere ►
UngDragør logo
Lokal Virksomhed

UngDragør

UngDragør er Dragør Kommunes samlede aktiviteter for de unge. Her finder du en bred vifte af muligheder, som passer til enhver smag.

Læs mere ►
Cykling uden alder på tur. Foto: Cykling uden alder
Seneste Nyt

Cykling uden alder: Informationsmøde

Cykling uden alder præsenterer nu muligheden for ture for Dragørs ældre direkte fra deres eget hjem. Få information om, hvordan du kan deltage, enten som passager eller cykelpilot.

Læs mere ►
DLF logo
Lokal Forening

Dragør Lokalhistoriske Forening

Dragørs samlingspunkt for historisk indhold. Her finder du alt fra viden om lokalhistorisk kildemateriale til foredrag og historiske medlemsblade samt udgivelser.

Læs mere ►
Kajakklubben Pilen
Lokal Forening

Kajakklubben Pilen

Kajakklubben Pilen. Danmarks tredje ældste kajakklub. Medlemmer kan benytte klubbens kajakker og udstyr. Så hvis du er til kajak, så kontakt os, så vi kan lave en aftale om en snak og en prøvetime.

Læs mere ►
Lokal Virksomhed

Shoot to Thrill

“Shoot to Thrill,” byder besøgende velkommen til Paintball, Lasergame og forskellige forlystelser i deres 20.000 m2 store eventområde i Kongelunden, Dragør.

Læs mere ►
Troels Cykler
Lokal Virksomhed

Troels Cykler

Velkommen til Troels Cykler – din pålidelige partner inden for cykelservice og -handel i Dragør. Med vores dygtige team af erfarne cykelentusiaster og vores engagement i at levere kvalitet og ekspertise, er vi stolte af at være din lokale destination for alt relateret til cykler. Uanset om du søger en ny cykel, reparationer, eller professionel rådgivning, er Troels Cykler din oase for alt, der ruller på to hjul.

Læs mere ►
Du er nået til verdens ende...

Dragør's Kalender

Gå ikke glip af vores lokale begivenheder i Dragør.

TIP! Klik på en begivenhed for at læse mere.

21. maj Foredrag: Lene Espersen fortæller om sit liv
29. maj Højtlæsning og pizza på biblioteket
00.  
00.  
00.  
00.  
00.  
00.  

An events map

Foto: Dragør News.
Foredrag: Undgå tricktyveri og digital svindel
Tilføj til din kalender ical Google outlook
Det Sker Seneste Nyt
Wiedergården 2, 2791 Dragør
419744736 230902663391642 8691430401418148399 n | foto fra dragørnews.dk
Mindehøjtidelighed for René Carstensen på Dragør Fort
Tilføj til din kalender
Artikler Det Sker Seneste Nyt
Prins Knuds Dæmning 2, 2791 Dragør

Vores samarbejdspartnere

Annonce

Julefrokost på Dragør Badehotel

Har du husket at booke din julefrokost? Dragør Badehotel inviterer på en klassisk dansk julefrokost med det hele til kun 375 kr. pr. person. Bestil allerede nu!

SE TILBUD >
Annonce

Troels Cykler: BLACK FRIDAY

Troels Cykler har knaldtilbud på BLACK FRIDAY med op til hele 50% på udvalgte modeller. Gælder fra 24. november og måneden ud!

SE TILBUD >
Annonce

CPH Brandshop

Følelsen af luksus klæder enhver! Besøg CPH Brandshop på Kongevejen 17 og få 2000 kr. i rabat på deres CHANEL-tasker.

SE TILBUD >
Annonce

Øens Bedemand i Dragør

Øens Bedemand i Dragør tilbyder medfølende støtte og håndterer begravelsesplaner for at sikre værdige ceremonier, der ærer de afdødes minde. Tilgængelig 24/7 på tlf: 32 53 57 08.

SE TILBUD >
Troels Cykler - E-fly Via
Annonce

Troels Cykler

Troels Cykler sørger for en ekstra skarp pris på din næste elcykel, når du har prøvekørt et par stykker og fundet din yndlingsmodel.

SE TILBUD >
Du er nået til verdens ende...