Shoot to Thrill

"Shoot to Thrill," byder besøgende velkommen til Paintball, Lasergame og forskellige forlystelser i deres 20.000 m2 store eventområde i Kongelunden, Dragør.
Find vej med Dragør Mediehus

Navn: Shoot to Thrill
Adresse: Hallumvej 18, 2791 Dragør
Hjemmeside: https://kongelunden.dk/
Facebook: @Kongelunden
Instagram: @Kongelunden_dk
Youtube: @kongelundenpaintball
Telefon: 32 97 44 04
E-mail: mail@kongelunden.dk
Ejer: Mikael

Åbningstider:
Man-fre: kl.: 09.00 – 22.00
Lør-søn: kl.: 09.00 – 20.00

Eller efter aftale.


20.000 m2 stort eventområde i Kongelunden

Paintball- og Lasergamebanerne i Kongelunden, kendt som “Shoot to Thrill,” byder besøgende velkommen til Paintball, Lasergame og forskellige forlystelser i deres 20.000 m2 store eventområde i Kongelunden, Dragør. Shoot to Thrill har mere end 30 års erfaring med at skabe underholdende oplevelser og garanterer en spændende dag for deres gæster.

Centeret tilbyder Paintball, Lasergame og Laser tag på deres 7 store baner, der er designet med forskellige scenarier og udfordrende miljøer. Instruktørerne på stedet sørger for at give besøgende en fantastisk oplevelse.

Grundlæggeren af Shoot to Thrill, Mikael, er ansvarlig for at sammensætte de bedste pakker og løsninger til gæsterne. Alle instruktører, bartendere og rengøringspersonale er alle klar til at byde alle velkommen til Kongelunden og kan kontaktes på telefonnummeret 32 97 44 04.

Over 8 forskellige forlystelser

Centeret tilbyder en bred vifte af aktiviteter, herunder Paintball, Lasergame, Bueskydning, og forskellige forlystelser som Rodeotyr og Sumobrydning. Derudover er der mulighed for at arrangere Polterabend, firmaudflugter, Blå mandag-arrangementer, børnefødselsdage og meget mere. De tilbyder også faciliteter til mad og drikke samt selskabslokaler.

Shoot to Thrill er Europas største paintball- og aktivitetscenter og ligger kun 10 minutter fra København City og Dragør Gamle By. De har kapacitet til at huse op til 150 spillende gæster ad gangen og tilbyder både indendørs og udendørs faciliteter til fester og underholdning.

Priser og information

Besøgende kan finde mere information om priser og aktiviteter på deres hjemmeside og kontakte dem for at booke en tid. De er stolte af deres positive anmeldelser og glade kunder og ser frem til at give besøgende en uforglemmelig dag fuld af action og sjov i Kongelunden.

Læs også...