Dragør Badehotel 🗺

Dragør Badehotel, med sin charmerende og idylliske beliggenhed, troner stolt ved kysten ikke langt fra Dragørs maleriske bymidte.
Dragør Badehotel
Dragør Badehotel
Logo Dragoer News Mediehus 2 | foto fra dragørnews.dk
  • Dragør Badehotel
  • Adresse: Drogdensvej 43, 2791 Dragør
  • Telefon: 32 53 05 00
  • Reception: Åben 10.00 – 18.00
  • Booking: dragor@badehotellet.dk

Byens Badehotel

Dragør Badehotel, med sin charmerende og idylliske beliggenhed, troner stolt ved kysten ikke langt fra Dragørs maleriske bymidte. Siden de tidlige år af det 20. århundrede har dette historiske hotel budt gæster velkommen, som søger ro, en pause fra hverdagen, eller som vil nyde kystens naturskønne omgivelser.

Hotellets arkitektur bærer præg af den klassiske badehotelsstil, med hvidpudsede vægge og grønne vinduessprosser, der sammen skaber en tidløs elegance. Fra de fleksfuldt indrettede værelser har gæsterne ofte en betagende udsigt over Øresund, hvor man kan iagttage skibenes stille passage eller solnedgangens farvespil over vandet.

Faciliteterne på Dragør Badehotel

Faciliteterne på Dragør Badehotel er tænkt til at understøtte gæsternes komfort og afslapning. Her finder man alt fra moderne konferencefaciliteter til en hyggelig restaurant, hvor der serveres retter tilberedt med friske lokale råvarer. Køkkenet respekterer den danske madarv, men tøver ikke med at tilføje et moderne twist.

Beliggende kun en kort køretur fra Københavns centrum, tilbyder hotellet en fredfyldt retræte, som dog stadig er tæt nok på hovedstadens pulserende liv. Gæsterne kan nyde godt af nem adgang til lokale attraktioner som Dragør Havn, det historiske Dragør Amagermuseum, eller de kan gå på opdagelse i de små brostensbelagte stræder, der vidner om en rig handelshistorie.

Havudsigt og Badestrand

Udover de behagelige værelser og fine spiseoplevelser, er det udenomsarealerne der virkelig får Dragør Badehotel til at skinne. Gæster kan trække frisk luft i den velplejede have, tage en forfriskende dukkert i havet, eller bare slappe af på terrassen, mens de nyder den friske havbrise.

Dragør Badehotel er mere end blot en overnatningsmulighed; det er en del af byens sjæl og historie. Her bliver hvert ophold en unik oplevelse, hvor tiden synes at stå stille, og hvor den moderne rejsende kan finde både fred og inspiration.

Lokal Virksomhed Mad / Drikke Oplevelser Profiler
Dragør Badehotel Se på kort

Læs også...