Inner Wheel Dragør

En international organisation med formål om yde hjælp og støtte til sårbare kvinder og børn verden over. Lokalafdelingen i Dragør har fokus på det velgørende lokale- og national arbejde.
Logo Dragør Inner Wheel
Roskilde 2023 1024x773 1 | foto fra dragørnews.dk

Navn: Inner Wheel Dragør
Adresse: Dragør
Hjemmeside: https://www.innerwheel.dk/klub/dragoer/
E-mail: ann.madsen60@gmail.com
Præsident: Ann Madsen


Inner Wheel er en international organisation, der er aktiv i over 100 lande med det mål at yde hjælp og støtte til sårbare kvinder og børn verden over. Her i Dragør findes også en lokalafdeling, hvor 21 engagerede kvinder mødes en gang om måneden. Her planlægger og evaluerer de deres velgørende arbejde og projekter, som de hele tiden arbejder og udvikler med.

Den lokale afdeling arbejder både på lokalt og nationalt plan. Tidligere har de ydet støtte til organisationer som Børnetelefonen, Grønlandske Børn, Lukashuset, Julemærkehjemmene og TUBA. Listen er lang, og lysten til velgørenhed er stor.

Selvom fokus selvfølgelig er på velgørenheden og at hjælpe andre, er det også vigtigt for gruppen i Dragør, at de har et godt fællesskab og netværk. Ønsker man at kombinere velgørende arbejde med en hyggelig stund, er Inner Wheel Dragør i hvert fald en oplagt mulighed.

Ann Madsen siger stolt om sin lokalafdeling: ‘De er alle dedikerede og ønsker at gøre en forskel”.

Læs også...