Øens Bedemand

Øens Bedemand i Dragør er en pålidelig og medfølende partner for familier, der står over for tabet af en elsket. Deres mål er at lette byrden ved begravelsesplanlægning og give en værdig afsked, der ærer den afdøde persons liv og arv.
Øens Bedemand
Øens Bedemand
Find vej med Dragør Mediehus
 • Navn: Øens Bedemand
 • Adresser:
  Møllevej 2, 2791 Dragør
  Løjtegårdsvej 129, 2770 Kastrup
  Kastrupvej 69, 2300 København S
 • Hjemmeside: oeensbedemand.dk
 • Facebook: @Oensbedemand
 • Telefon: 22547785 / 32535708
 • Bedemænd: Søren & Simon Riber

Du kan altid ringe til Øens Bedemand, som er klar ved telefonen dag og nat.

Øens Bedemand i Dragør er en anerkendt og respekteret begravelsesvirksomhed, der betjener lokalsamfundet i Dragør og omegn med professionalisme, medfølelse og en dyb forståelse for de følelsesmæssige behov, der følger med tabet af en elsket.

Virksomheden har et solidt omdømme for at yde en omfattende vifte af tjenester relateret til begravelsesforberedelser og efterfølgende støtte til familier i sorg.

Øens Bedemand v/Søren Riber. Kilde: Youtube.com

Familien Riber fra Dragør

Søren Riber, grundlæggeren af Øens Bedemand, har etableret en tillid blandt familier i Dragør gennem hans mangeårige arbejde i bedemandsbranchen. Hans tilgang er præget af respekt og forståelse, hvilket har været en hjælp for familier i sorg. Søren er anerkendt for hans personlige service, som har været til trøst for mange i lokalområdet.

Sørens søn, Simon Riber, viderefører denne tradition med et yngre perspektiv. Han respekterer de værdier, hans far har grundlagt, samtidig med at han indfører nye idéer til at ære dem, der er gået bort. Simon arbejder for at sikre, at hver ceremoni afspejler den enkelte person på en meningsfuld måde.

Sammen sikrer familien Riber, at Øens Bedemand er en virksomhed, der støtter efterladte familier med fokus på individuelle behov. De er begge dybt engagerede i at yde en service, der anerkender vigtigheden af hvert eneste farvel i Dragørs samfund.

Dette kendetegner Øens Bedemand i Dragør:

Erfaring og Professionalisme:
Øens Bedemand har mange års erfaring inden for branchen og arbejder med en høj grad af professionalisme. De har en indgående viden om lokale traditioner, religiøse praksisser og juridiske krav i forbindelse med begravelsesceremonier.

Personlig Service:
Virksomheden er kendt for sin personlige og skræddersyede tilgang til hver familie. De arbejder tæt sammen med pårørende for at forstå deres ønsker og behov og tilbyder skræddersyede begravelsesarrangementer.

Omsorg og Støtte:
Udover de praktiske aspekter af begravelsesplanlægning tilbyder Øens Bedemand også følelsesmæssig støtte til familier i sorg. De er kendt for at lytte og være til rådighed for at hjælpe med at lindre den emotionelle byrde i en vanskelig tid.

Fleksibilitet:
Virksomheden er fleksibel og imødekommende over for forskellige ønsker og behov. De kan hjælpe med både traditionelle og mere moderne begravelsesarrangementer og har et bredt udvalg af kister og urner.

Lokal Forankring:
Øens Bedemand har dybe rødder i lokalsamfundet i Dragør og er kendt for at deltage aktivt i det lokale samfund. Dette skaber en stærk forbindelse til deres kunder og giver en ekstra følelse af tillid og tryghed.

Sammenfattende er Øens Bedemand i Dragør en pålidelig og medfølende partner for familier, der står over for tabet af en elsket. Deres mål er at lette byrden ved begravelsesplanlægning og give en værdig afsked, der ærer den afdøde persons liv og arv.

Besøg deres kontor på Løjtegårdsvej 129, 2770 Kastrup:

Læs også...