Glasseriet – Glaspusteriet i Dragør

I november 2017 åbnede jeg et nyt glaspusteri i hjerte af Dragør Gl. By. Adressen er Magstræde 6, og huset som vi bygger op fra grunden, er beliggende et stenkast fra havnen og lige ved gågaden. Her blæser jeg glas året rundt, og jeg har arrangementer for private, virksomheder og foreninger.
Glasseriet v. Rikke Bruzelius
Logo Dragoer News Mediehus 2 | foto fra dragørnews.dk
  • Navn: Glasseriet
  • Sted: Magstræde 6, 2791 Dragør
  • Hjemmeside: glasseriet.dk
  • Instagram: glasseriet_dragoer
  • Email: info@glasseriet.dk
  • Tlf.nummer: 51 29 36 24
  • Ejer: Rikke Bruzelius

Velkommen til glassets magiske verden

Velkommen til Glasseriet i Dragør – dit lokale centrum for kunstnerisk glaskunst og kreativ udfoldelse. Vi er stolte af at være en inspirerende destination, hvor glas møder kreativitet og skaber unikke værker. Vores passion for glas kombineret med dygtighed og engagement bringer liv til fantastiske kunstværker, der beriger både sind og rum. Oplev det skrøbelige materiale i en ny og magisk dimension, når vi inviterer dig ind i vores verden af smeltet sand og æstetisk raffinement.

Åbningstider:

Mandag Lukket
Tirsdag – fredag kl. 11 – 17
Lørdage kl. 11 – 16
Søndag Lukket

Vil du vide mere?

Glasseriet har siden 1987 været en passion og levevej for skaberen. Gennem læretiden hos nogle af Danmarks bedste mestre blev håndværket behersket, og evnen til at kontrollere glasset blev opnået.

Dette førte til etableringen af glaspusteriet Glasseriet i 1996, der i næsten 20 år var placeret i et industriområde ved Amager Strand. På grund af byudvikling i området, hvor industriejendommene blev erstattet af beboelse, blev værkstedet midlertidigt lukket ned i 2016.

I november 2017 åbnede et nyt glaspusteri i hjertet af Dragør Gl. By. Adresse: Magstræde 6. Huset blev bygget fra grunden og ligger tæt på havnen og gågaden. Her bliver der pustet glas året rundt, og der afholdes arrangementer for private, virksomheder og foreninger.

Alt glas er skabt med glæde og skabt til nydelse. Visionen er at skabe smukt, skandinavisk glas, hvor historie og natur smelter sammen i unikke værker med et personligt udtryk. Glasset giver plads til fantasien og indlevelsen i sammensmeltede farvekombinationer og harmonisk formgivning. Glassets skrøbelighed bliver fremhævet ved at lade metal og glas smelte sammen i en kontrastfyldt symbiose.

Udstillinger af arbejdet har fundet sted i kunstforeninger og gallerier både indenlands og udenlands, og førende design- og kunsthåndværksbutikker forhandler disse arbejder.

Gennem årene har glas fra Glasseriet været eftertragtet af både private, virksomheder og kunstforeninger.

Læs også...