Workshop i Hollænderhallen: FIRE & RELEASE 🗓 🗺

En workshop om muskelaktivering og dyb afspænding, hvor deltagerne kan forvente en kombination af yoga og funktionel træning. Det hele finder sted d. 11. november.
Velkommen til Art of Heart Yoga studie i Dragør ved Julie Sichlau

En workshop i Hollænderhallen om muskelaktivering og dyb afspænding med 2 eksperter.

Deltagerne kan forvente en spændende workshop, der kombinerer elementer fra yoga med funktionel træning.

Arrangørerne, Pernille og Julie, er begge meget begejstrede for denne kombination og håber, at deltagerne vil have præcis samme oplevelse.

Flere og flere oplever fysiske udfordringer forårsaget af stillesiddende arbejde, gamle skader, eller forkert muskelaktivering. Denne workshop går ind og arbejder med netop disse udfordringer og søger at skabe en holistisk, praktisk og sund forbindelse til kroppen.

Workshoppen dykker ned i emner som at styrke fundamentet, som understøtter hele vores kropsholdning, opnå større kropsbevidsthed og muskulær kontakt samt møde os selv i den dybe afspændingslære og indre accept.

Workshoppen er derfor en fantastisk blanding af funktionel træning og muskelaktivering af hofter, baller, psoas, indre kerne og lænd med tilhørende afspænding i yin yoga stillinger, hvor vi arbejder med kropslige traumer, muskelstimulering og dræning af affaldsstoffer i kroppen.

Information

Dato og Tid: Lørdag, den 11. november 2023, fra kl. 10.00-12.30

Sted: Dansesalen i Hollænderhallen

Pris: 445 kr.

Tilmelding: artofheartyoga@gmail.com eller aspelundsandfeld@gmail.com

Facebook: Link til eventet

Underviserne:

Pernille Aspelund Sandfeld, personlig træner:

Pernille har en kæmpe interessere i, og elsker at nørde alt hvad der har med kroppen at gøre. Både fysisk, psykisk og emotionelt. Ikke mindst interesserer det hende at give sin viden videre på et praktisk plan, som kan hjælpe folk med at blive gladere, blive stærkere og få mere overskud. Hun håber samtidigt at kunne inspirere dig på mange andre måder også.

Julie Sichlau-Holmberg, yogalærer:

Julie er indehaver af Art of Heart Yoga studie, med ugentlige yogahold i hendes hjem i Dragør og i Dansesalen i Hollænderhallen.

For Julie er yoga er en livsstil, en levende kunst og hverdagspraksis fra hjertet. Igennem den praksis får vi lov til at undersøge den mest subtile side af vores natur. Alt det indviklede, det misforståede, de hårde begrænsninger, og de uendelige muligheder. Yoga for Julie er en invitation til at genskabe forbindelsen til sig selv – Kernen – Kilden – Kærligheden, og lade os huske at vi er forbundet og værdige til at leve et kærligt og lykkeligt liv.

Tilføj til din kalender Annonce Det Sker Seneste Nyt
Dansesalen, Hollænderhallen Se på kort
Du må gerne dele dette opslag: