Amagermuseet varmer op til fastelavn 🗓 🗺

Amagermuseet forbereder sig til fastelavn med en række sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne den 4. februar.
Foto: Museum Amager.
Foto: Museum Amager.

Amagermuseet gør sig klar til fastelavn. I den anledning inviterer de til fastelavnsforberedelser med en række spændende aktiviteter for både børn og voksne, hvor der blandt andet vil være tøndeslagning i haven, mulighed for at pynte sit eget fastelavnsris og male en fastelavnstønde. Desuden vil der være en udklædt fastelavnsbrud på Den gamle gård.

For dem, der ikke skal ride med til til den store fastelavnsfest, er der i stedet mulighed for at pynte sin jernhest, så den er klar til fastelavn.

Museet vil også få besøg af de rigtige fastelavnsryttere, der er på en af deres sidste træningsture. Her kan man se, hvordan hestene bliver pyntet og gjort klar med fletninger og flotte sadler. Der vil også være besøg af tidligere fastelavnsryttere, der vil kigge forbi og dele røverhistorier fra “gamle dage”.

Der er også mulighed for at købe fastelavnspunch og æbleskiver i museets café.

Kig forbi Amagermuseet søndag den 4. februar, hvor de gør klar til fastelavn. Entréen er 65 kr. for voksne og 40 kr. for børn.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Hovedgaden 4, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: