Foredrag: Kunstig intelligens i filmbranchen 🗓 🗺

Kunstig intelligens har gjort sit indtog i mange brancher verden over. Men hvordan påvirker den filmbranchen, og kan den overhovedet bruges? Per Juul Carlsen giver sit bud på dette den 25. januar i Store Magleby Kirke.
Per Juul Carlsen. Foto udlånt af Store Magleby Kirke.
Per Juul Carlsen. Foto udlånt af Store Magleby Kirke.

Kunstig intelligens er i øjeblikket et omdiskuteret emne, da den gør sit indtog i mange brancher. Spørgsmålet om, hvorvidt den er en hjælp, en døgnflue eller endda en ny HAL eller Skytnet, diskuteres bredt. Men hvilken indflydelse har den haft i filmbranchen, og hvordan påvirkes den? Kan kunstig intelligens bidrage med historier, dybde i fortællinger eller inden for tekniske områder?

Per Juul Carlsen giver sit bud på, hvordan kunstig intelligens kan anvendes i filmbranchen, hvor han vil gå i dybden og vise eksempler fra forskellige spillefilm.

Han er selv en mand med mange titler som: filmanmelder, forfatter, kulturjournalist, moderator, foredragsholder, podcastvært og tidligere vært på DR. I dag arbejder han blandt andet som filmanmelder for Kristeligt Dagblad.

Foredraget afholdes i Graverboligen ved Store Magleby Kirke torsdag den 25. januar kl. 10.00. Det er gratis at deltage. Der vil være fællessang samt kaffe og kage kl. 9.30.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Kirkevej 6, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: