Kylling og spidskål (i airfryer)

Lækker opskrift til airfryeren, som både er simpel, sund og let at lave.
Kylling og spidskål i airfryer. Foto: Madensverden.dk.
Kylling og spidskål i airfryer. Foto: Madensverden.dk.
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Opskrift på kylling og spidskål fra Madens Verden.

Airfryeren har gjort sit helt store indtog i Danmark og var en af de helt store julegaveønsker. Den er både simpel at bruge og samtidig økonomisk, da den bruger langt mindre strøm end en ovn. Denne opskrift er både sund, let at lave og tager kun 10 minutter – og så smager den selvfølgelig også godt.

Hvad skal du bruge

  • 300 gram kyllingebryst – i mindre tern
  • 2 teskefulde karry
  • 1 spiseskefuld olie
  • 1 rødløg – halveret, skåret i tynde både
  • 3 fed hvidløg – finthakket
  • 125 gram spidskål – snittet
  • 125 gram gulerødder – i tynde stave eller små tern
  • 1 rød peberfrugt – i små tern
  • 2 spiseskefulde soja
  • 1 spiseskefuld honning
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 citron
Kylling og spidskål i airfryer. Foto: Madensverden.dk.

Opskriften er beregnet til 2 personer.

Arbejdstid:
10 minutter

Tilberedning:
10 minutter

Find fremgangsmetoden her.


Tips

Server den gerne sammen med et godt ciabattabrød eller -bolle. Hvis du ønsker, at retten skal holde til flere dage, kan den også serveres med ris.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: