Mindet om René Carstensen lever videre

Mindet om René Carstensen lever videre her 1 år efter hans tragiske dødsfald på Dragør Fort.
Bisættelsen i Dragør Kirke. Foto: Dines Bogø
Bisættelsen i Dragør Kirke. Foto: Dines Bogø

1 år efter: Mindet om René Carstensen lever videre.

For et år siden, den 22. januar 2023, mistede vi tragisk René Carstensen, en mand hvis liv var fyldt med eventyr, passion og en dyb kærlighed til Dragør. René, der var driftschef på Dragør Fort, blev brutalt revet væk fra os i en alder af 54 år.

Deltag i den officielle mindehøjtidelighed for René Carstensen den 22/01-2024 kl 18.30 på Dragør Fort.

Opvæksten

René voksede op i Stenlille og Slagelse, men hans eventyrlyst førte ham tidligt ud i verden. Som 16-årig drog han til Australien, hvilket blev startskuddet til et liv fuld af rejser og oplevelser. Han var kendt for sit smittende smil og sin positive energi, egenskaber der fulgte ham gennem livet.

Efter en karriere som bodyguard, der førte ham rundt i verden, vendte René tilbage til Danmark, hvor han fandt sin passion i restaurationsbranchen. Han var en respekteret skikkelse, især i København, og var stolt af at have været med til at starte Korsbæk på Bakken.

Renés store hjerte

René var ikke kun en mand med et stort hjerte og en bred vifte af interesser; han var også dybt engageret i sit arbejde og i sit lokalsamfund. Hans engagement i Dragør var mere end blot et job; det var en kærlighedsaffære med byen, som han ønskede at gøre til et endnu bedre sted at bo.

Med sin alsidige baggrund, der også omfattede en periode i fitnessverdenen, hvor han skabte Danmarks største “familie-loop-center”, viste René sin evne til at omsætte visioner til virkelighed. Han var kendt for sin professionalisme og sit engagement, uanset om det var i sikkerhedsbranchen eller i restaurationsverdenen. Hans mål var altid at sikre, at gæster og kunder havde en fremragende oplevelse.

Renés moralske og etiske kompas var skarpt. Han stod fast i mødet med uretfærdighed og var ikke bange for at hæve sin stemme mod uret. Hans mod og integritet var inspirerende for mange.

Dragør Borgerlige Skyttelag

I Dragør Borgerlige Skyttelag, hvor han blev optaget for omkring ti år siden, vil han blive husket som en glad og stolt skyttebroder. Hans indsats var uegennyttig, og hans værdighed som konge i 2021 var et højdepunkt, der afspejlede hans dybe forbindelse til lokalsamfundet.

Renés pludselige og uretfærdige død, blot få dage før sin 55-års fødselsdag, efterlader et tomrum i mange hjerter. Han efterlader sig sin mor og to halvsøskende på sin fars side, samt et utal af venner og bekendte, der vil savne hans varme, hans latter og hans ubetingede engagement i livet.

René Carstensen vil blive husket som en mand, der levede livet fuldt ud, med en smag for eventyr og en dyb kærlighed til Dragør. Hans arv vil leve videre i de mange liv, han berørte.

Æret være René Carstensens minde

Hans bortgang er en påmindelse om, hvor skrøbeligt og værdifuldt livet er. Vi vil mindes ham for hans livsglæde, hans bidrag til fællesskabet og hans evne til at gøre en forskel. René var mere end blot en borger i Dragør; han var et symbol på styrke, mod og kærlighed til livet.

I dag, et år efter hans tragiske død, samles vi for at ære hans minde og fejre det liv, han levede. René Carstensen var en mand, der rørte ved mange hjerter og inspirerede os alle til at leve livet fuldt ud. Hans ånd og arv vil fortsat være en del af Dragør og de mange liv, han berørte.

På vegne af familie, venner og alle dem, hvis liv blev berørt af René, siger vi tak for de minder, han efterlod, og for den tid, vi fik sammen med ham. Han vil aldrig blive glemt.

Æret være René Carstensens minde.

På vegne af familie og venner.

René Carstensen og Torben Bødtker fra Dragør Fort. Foto: Dines Bogø
René Carstensen og Torben Bødtker fra Dragør Fort. Foto: Dines Bogø
Del dette opslag: