Spinatpandekager med fyld af kylling

Er dit nytårsforsæt også at spise bedre? Så skal du stensikkert prøve denne uges opskrift fra Madens Verden.
Spinatpandekager med fyld af kylling. Foto: Madensverden.dk.
Spinatpandekager med fyld af kylling. Foto: Madensverden.dk.
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Nytåret er vel overstået, og vi er officielt begyndt på 2024. Med os fra 2023 har vi taget vores nytårsforsæt, hvor mange af os har sat personlige mål for det kommende år. En genganger hos de fleste må være at spise sundere og måske smide nogle overflødige kilo. Denne opskrift på spinatpandekager med kylling giver en sund og frisk tilføjelse til din aftensmad, der samtidig også smager lækkert!

Ugens opskrift på Spinatpandekager med fyld af kylling er en sund og velsmagende ret, som de fleste af vil kunne lide. Den er både let at lave og smager dejligt.

Opskrift på Spinatpandekager med fyld af kylling fra Madens Verden.

De fleste af os har erfaring med at lave pandekager, så denne sundere variation med spinat burde være ligetil for de fleste. Spinaten tilføjer måltidet en flot grøn farve, hvilket også gør det velegnet til børn, der helt sikkert vil finde denne “Shrek-pandekage” sjov.

Hvad skal du bruge

Pandekagedej

  • 350 gram mælk
  • 175 gram hvedemel
  • 1 teske salt (lille)
  • 3 æg
  • 2 spiseskefulde olie – gerne en smagsneutral
  • 100 gram spinat – frisk
  • smør – til stegning

Ovnbagt kylling

  • 4 stk. kyllingebryst filet
  • Lidt olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • paprika

Fyld

  • 2 stk. avocado
  • 1 bakke tomater (små)
  • 100 gram spinat
spinatpandekager | foto fra dragørnews.dk

Opskriften er beregnet til 4 personer.

Arbejdstid:
15 minutter

Tilberedning:
30 minutter

Find fremgangsmetoden her.


Eskperimenter med fyldet

Denne opskrift givet et bud på hvilket fuld du kan bruge til din spinatpandekage, men den kan lidt ændres og varieres til ens eget behov og smagsløg. Så eksperimentér med det som du har lyst, hvilket samtidige også med til at give retten nyt liv, så man aldrig bliver træt af den.

Denne opskrift giver et forslag til, hvilket fyld du kan bruge til din spinatpandekage. Dog kan den let tilpasses og varieres efter dine egne præferencer og smagsløg. Så vær eksperimenterende med ingredienserne, hvilket samtidig bidrager til at holde retten frisk, så du aldrig bliver træt af den.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: