Unge trommeslagere i Dragør Kirke

Jesper Falch besøgte Dragør Kirke, hvor de fremmødte børn fik mulighed for at udforske deres musikalske færdigheder med stomp.
Foto: Dragør News
Foto: Dragør News

Lørdag den 6. januar deltog min datter og jeg i årets første LørdagsLyd i Dragør Kirke. Kirkerummet var fyldt med glade børn, der var klar til at danse og bevæge sig. Denne gang var det musikeren Jesper Falch, som skulle afholde en stomp-workshop.

Koncerten startede med en opvarmning, så børnene kunne få gang i deres krop og stemme. Herefter fik de udleveret et stomp-trommesæt bestående af en spand og trommestikker, og de gjorde sig klar til at blive en del af orkesteret. Så blev der trommet løs!

Min datter, som først fylder to år om nogle måneder, deltog også i trommespillet, selvom det måske ikke altid var helt i takt. Men der blev i hvert fald hygget!

Min egen datter med hendes nye tromme. Foto: Dragør News.
Min egen datter med hendes nye tromme. Foto: Dragør News.

Lady Gaga er et hit

Til min personlige glæde blev der også spillet et nummer af Lady Gaga hvilket altid kan sætte fut i dansegulvet.

Under koncerten blev der også sunget og danset, og stolte forældre og bedsteforældre dokumenterede flittigt begivenheden med billeder og videoer af de små musikere, mens Jesper Falch dirigerede sit nye og unge orkester.

Efter den underholdende koncert blev dagen afsluttet med en slikkepind og vingummebamser til børnene som en lille tak for deres deltagelse.

Det var en fantastisk dag, og jeg kan varmt anbefale Jesper Falch og hans stomp-workshop for børn.

Foto: Dragør News.
Foto: Dragør News.
Del dette opslag: