Æggejagt og Påskesjov på Dragør Fort 🗓 🗺

Kom til påskesjov med æggejagt og tegnekonkurrence på Dragør Fort den 31. marts. Der vil være præmier til de heldige!
Dragør Mediehus
Dragør Mediehus

Æggejagt og Påskesjov på Dragør Fort

Tag hele familien med og kom i påskestemning med en spændende æggejagt på det historiske Dragør Fort. Senere vil der være en hyggelig tegnekonkurrence i samarbejde med Backstage Burgers!

Æggejagt på Fortet

Tag med på en eventyrlig æggejagt rundt om og ovenpå det smukke Dragør Fort. Børnene får til opgave at finde påskeharens glemte bogstaver skjult rundt omkring på fortets arealer.

Saml bogstaverne, gæt det hemmelige ord, og deltag i konkurrencen om fantastiske præmier fra byens lokale børnebutik, De Små Engle!

(Bemærk at alle børn skal være i følge med en voksen under hele arrangementet.)

Påskesjov med tegnekonkurrence

Efter æggejagten inviterer vi alle børn til at deltage i vores hyggelige tegnekonkurrence hos Backstage Burgers. Vi leverer påskeæg på papir, som I kan udsmykke og farvelægge. De bedste og mest kreative tegninger bliver belønnet med gavekort til lækre burgermenuer!

Tag familien med til en dag fyldt med sjov, leg og kreativitet! Dette er en oplagt mulighed for at nyde foråret, udforske Fortets skønne omgivelser og møde andre familier i Dragør.

For de voksne

Er du forældre eller bedsteforældre, tante eller onkel, så har vi også tænkt på dig. Selveste Steen Hyldborg kommer ud med sin mobile madvogn “Hylles Herligheder“, for at servere lækkerier og herligheder til jer, mens børnene hygger sig med æggejagt og tegnekonkurrence.

Her kan man bl.a. købe en kop varm kop kaffe, the og kakao. De serverer også andre lækre godter til gode priser og du støtter på samme tid en lokal erhvervsdrivende i Dragør.

Hvor og hvornår

Arrangementet finder sted søndag den 31. marts på Dragør Fort og æggejagten starter kl. 10.00 og varer det meste af dagen. Det er gratis at deltage og skattekort og materialer til tegnekonkurrencen stilles til fri afbenyttelse ved ankomst.

Glem ikke at tilmelde dig eventet på Facebook for opdateringer og inviter gerne venner og bekendte, der kunne være interesseret i en hyggelig påskedag i Dragør, som er perfekt for børnefamilier.

Vi glæder os til at fejre påsken med jer!

PS: Efter en spændende dag med leg og kreativitet, hvorfor så ikke nyde en lækker burger hos Backstage Burgers? (Bemærk, forbrug på restauranten er for egen regning).

Tilføj til din kalender Seneste Nyt Artikler
Prins Knuds Dæmning 2, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: