Dragør Revyen åbner op for billetsalget – med rabat

Dragør Revyen vender tilbage med både rabatter, instruktører og skuespillere.
Truppen bag Dragør Revyen 2023.
Truppen bag Dragør Revyen 2023.

Dragør Revyen åbner op for billetsalget – med rabat

Den næsten 100 år gamle revy vender tilbage med endnu en omgang underholdning på de skrå brædder. Humoren og formatet er stadig den samme, men som noget helt nyt, vil man for 2024-revyen kunne bestille en billet med Early Bird-rabat, der gælder frem til sommerferien.

Revyforeningens formand, Susanne Grønbech, udtaler, at de glæder sig meget til at se, hvordan Dragør tager imod det nye tilbud. Sidste år var der rift om billetterne til nogle af forestillingerne, og de håber på samme efterspørgsel i år.

Gammel kending vender tilbage

I samme omgang annoncerer Dragør Revyen, at et velkendt ansigt vender tilbage. Det bliver ikke på scenen, men bag scenen, da Thomas Findval Sølvskov vender tilbage som instruktør. Thomas, som til dagligt bor i Nakskov, hvor han også fungerer som revydirektør, udtaler i en pressemeddelelse:

“Dragør Revyen har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har haft mange gode oplevelser med revyen, både som instruktør og på scenen som skuespiller.”

Skuespillertruppen har også et par gengangere fra sidste år, hvor både Katja Ordon og Camilla Knudsen vender tilbage. De går henholdsvis i gang med deres tredje og anden sæson for Dragør Revyen.

Hvor og hvornår

Dragør Revy spiller på Dragør Fort fra den 3. oktober til 12. oktober. Du kan købe din billet via hjemmesiden. Og husk, hvis du bestiller inden sommerferien, kan du gøre brug af deres Early Bird-rabat.

Husk, du også kan følge dem på Facebook.

Del dette opslag: