Åbent hus: Familietennis hos Dragør Tennis 🗓 🗺

Programmet er skræddersyet til de 3-5 årige børn, der på søndag får mulighed for at lege og træne tennis med sine (bedste)forældre hos Dragør Tennis.
Foto: Dragør Tennis Facebook
Foto: Dragør Tennis Facebook

Åbent hus: Familietennis hos Dragør Tennis

I Dragør er udendørssæsonen for tennis på trapperne, og med den genintroduceres det populære program “Familietennis”. Søndag d. 21. april holder de ‘Åbent Hus’ for de nysgerrige.

Programmet er skræddersyet til de 3-5 årige børn, der hver søndag får mulighed for at lege og træne tennis i håb om at påbegynde en lang og givende tenniskarriere.

Det unikke ved “Familietennis” er, at et familiemedlem, såsom en forælder eller en bedsteforælder, går med på banen og deltager aktivt, hvilket gør oplevelsen både sjov og lærerig.

Deltagelse i dette træningskoncept kræver ikke medlemskab af Dragør Tennis, men interesserede skal oprette en profil og tilmelde sig kontingenttypen “Familietennis”.

Træningen foregår på søndage med to muligheder: enten fra kl. 9-10 for de morgenfriske eller fra kl. 10-11 for dem, der foretrækker en senere start på dagen. Der spilles på: Strandjægervej 31b, 2791 Dragør

Tilmelding

Tilmelding til de forskellige sessioner kan ske via Dragør Tennis’ bookingportal:

For tilmelding til kl. 9.00-10.00 besøg: https://dragoertennis.halbooking.dk?holdnr=902
For tilmelding til kl. 10.00-11.00 besøg: https://dragoertennis.halbooking.dk?holdnr=903

Hvis der opstår spørgsmål til “Familietennis” eller tilmeldingsprocessen, er interesserede velkomne til at kontakte cheftræner Søren Bäcklund på email: tennischef@dragoertennis.dk, eller kasserer Eva Thomsen på email: kasserer@dragoertennis.dk for hjælp.

“Familietennis” i Dragør tilbyder en sjov og inkluderende måde at introducere de yngste til tennis, mens det styrker familien gennem fælles aktiviteter.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Strandjægervej 31b, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: