Cirkus Baldoni kommer til byen 🗺

Dragør fyldes igen med klovne, jonglører og luftakrobater, når Cirkus Baldoni atter kommer til byen den 9. og 10. maj.
Foto: Cirkus Baldoni.
Foto: Cirkus Baldoni.

Cirkus Baldoni kommer til byen

Cirkus Baldoni er endnu engang tilbage i Dragør for at levere underholdning til hele familien. Det kommer til at være en forestilling fyldt med energi, ungdommelighed og en masse sjove indslag for både børn og voksne.

Klovne og jonglører

Der vil være underholdning fra cirkussets jonglører, breakdancere og luftakrobater, mens klovnegruppen José Michell kan få alle til at trække på smilebåndet. Baldonis elegante cirkusprinsesser vil desuden optræde med sit elegante sæbebobleshow.

Årets Cirkus Baldoni præsenteres af den unge og talentfulde Mickey Juel Prüssing med hans trofaste makker, Leonardo, ved sin side. Mickey har lært alt om cirkuslivet af den erfarne cirkusinstruktør og tidligere bugtaler og konferencier, Peter Nørgaard, så han er klar til at stå på egne ben nu.

Cirkus Baldoni lover alle en forestilling med “gys, grin og latter”, som gæsterne sent vil glemme.

Bestil din billet nu

Cirkus Baldoni optræder to gange i Dragør på pladsen ved Prins Knuds Dæmning. Første forestilling er torsdag den 9. maj kl. 15.00 til 17.00, og den næste er fredag den 10. maj kl. 15.00 til 17.00.

Hvis man ikke har mulighed for at se dem på disse datoer, optræder de også i Kastrup ved Englandsvej/Ugandavej lørdag den 12. og søndag den 13. maj. Her spiller de også fra 15.00 til 17.00.

Du kan købe dine biletter her:

Torsdag d. 9 maj (Dragør)
Fredag d. 10 maj (Dragør)
Lørdag d. 11 maj (Kastrup)
Søndag d. 12 maj (Kastrup)

Billetter koster mellem 190 kr. og 310 kr. stykket

Seneste Nyt Artikler
Prins Knuds Dæmning, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: