Find en strikkeklub i Dragør

Oplev fællesskabet i en strikkeklub i Dragør, hvor garn og gode historier væves sammen. Der er flere steder at vælge mellem!
Foto: SolStock
Foto: SolStock

Find en strikkeklub i Dragør

Er du passioneret omkring strikning og hækling og søger et fællesskab, der deler din interesse? Så er en strikkeklub i Dragør måske noget for dig! I Dragørs strikkeklubber har du muligheden for at møde ligesindede, udveksle teknikker, og finde inspiration til nye projekter i en hyggelig og støttende atmosfære.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, er alle velkomne til at deltage og bidrage med deres kreativitet og passion for håndarbejde. Kom og vær med til at skabe, dele og nyde samværet over garn og pinde i det skønne Dragør.

🧶 Strikkeklub på Dragør Bibliotek

Klubben mødes den første mandag hver måned fra kl. 18.00 til 20.00 i bibliotekets læsestue.

Hvis man er på udkig efter en kreativ og hyggelig måde at tilbringe aftenerne på, anbefales det at besøge Strikkeklubben på Dragør Bibliotek.

Dette gratis arrangement er en fantastisk mulighed for både erfarne håndarbejdsentusiaster og dem, der er nye til strikning og hækling.

I Strikkeklubben er der plads til at hygge sig sammen med andre, mens man arbejder på sit strikke- eller hækletøj. Der er altid mulighed for at udveksle tips og tricks, dele opskrifter og finde fælles løsninger på eventuelle udfordringer med garnet. Klubbens afslappede atmosfære gør det til et ideelt sted for alle, der ønsker at dykke ned i håndarbejdets verden, uanset tidligere erfaring.

Strikkeklubben på Dragør Bibliotek, beliggende på Vestgrønningen 18, tilbyder ikke blot en chance for at lære og dele håndarbejdsteknikker, men også en mulighed for at knytte nye venskaber og styrke fællesskabet i lokalområdet. Ingen tilmelding eller billet er nødvendig, så det er blot at møde op med strikkepinde eller hæklenål i hånden og nyde nogle timer i godt selskab.

Deltag i Strikkeklubben og oplev glæden ved fællesskab og kreativitet på Dragør Bibliotek – det er den perfekte måde at starte en ny hobby på eller videreudvikle dine strikke- og hæklefærdigheder.

🧶 Strikkeklub ved Store Magleby Kirke

Klubben mødes i Graverboligen på Kirkevej 6, hver fjerde mandag i måneden fra kl. 19.00 til 21.00.

Strikkeklubben ved Store Magleby Kirkes Menighedsråd anbefales varmt til alle, der søger et uformelt og hyggeligt samlingspunkt, hvor man kan udveksle livets store og små erfaringer, mens strikkepindene klikker.

Her får medlemmerne mulighed for at dyrke deres strikkehobby i fællesskab, dele teknikker og skabe nye venskaber i kirkens varme og indbydende rammer.

🧶 Strikkeklub i Aktivitetshuset, Wiedergården

Klubben mødes hver fredag fra kl. 10 til 12, under ledelse af aktivitetslederen Dorit Aalbæk, som kan kontaktes på mobil 2273 7260.

Strikkeklubben “Hækl & Strik & Snak” er det perfekte sted for alle, der ønsker at engagere sig i et hyggeligt og socialt fællesskab. Klubben byder velkommen til medlemmer af Aktivitetshuset og er åben for både erfarne og nye strikkere og hæklere, der gerne vil lære eller dele deres færdigheder. Medlemmerne nyder godt af deres eget garn og skaber smukke håndarbejder, der glæder både dem selv og deres nære.

For dem, der ønsker at deltage, kan tilmelding ske via informationsskranken eller på hjemmesiden www.wiedergaarden.dk under “Tilmelding til aktiviteter”. Du skal være fyldt 63 år, være i flexjob, modtage seniorførtidspension eller være førtidspensionist.

Dragørs Aktivitetshus, hvor klubben hører til, har siden slutningen af 1980’erne været et samlingspunkt for byens ældre og tilbyder et bredt spektrum af samværs- og aktivitetsmuligheder. Med mere end 80 forskellige aktiviteter og en aktiv brugerbase på over 1.700 deltagere, er huset et vitalt element i lokalsamfundet.

Aktivitetshuset, styret af et brugerråd og den daglige leder, fortsætter med at tilbyde meningsfulde og sociale aktiviteter til stigende antal pensionister i Dragør, bidragende til et reduceret behandlings- og servicebehov i kommunen.

🧶 Strikkeklub hos Dragør Bådelaug

Hver torsdag fra kl. 14.00 til 16.00 indbyder strikkeklubben hos Dragør Bådelaug alle interesserede til deres “Design og strikkeklub” på Færgevej 8, 2791 Dragør.

Klubben, der er et samlingspunkt for kreative sjæle, tilbyder et væld af inspiration til håndarbejdsprojekter, der spænder fra værtindegaver til jule- og fødselsdagsgaver.

Medlemmerne deler generøst ud af deres erfaringer og opskrifter, så der er rig mulighed for at dykke ned i projekter som julepynt, strikkede bamser, julenisser, flettede hjerter, tøjdyr og nøgleringe med lokale motiver fra Dragør. Desuden kan man finde opskrifter på strikkede karklude, grydelapper, flettede tasker, feer, bøger, strikkende får og endda håndlavede fødselsdagskort.

Dette er det perfekte sted for enhver, der ønsker at udfolde sig kreativt i hyggelige og inspirerende omgivelser.

🧶 Strikkecafé hos Le-Garn

Hver tirsdag byder Le-Garn i Dragør velkommen til deres åbne Strikkecafé fra kl. 13:00 til 18:30.

Dette er det perfekte sted for garnentusiaster til at bringe deres strikke- eller hækletøj og nyde en hyggelig atmosfære med friskbrygget kaffe. Lene Bonde Sturup, ejeren af Le-Garn, fremhæver den spanske familievirksomhed Casasol som deres primære garnleverandør, ikke kun på grund af garnets høje kvalitet og bæredygtighed, men også fordi det repræsenterer et smukt spansk håndværk.

Casasols garn, kendt for sin farverigdom og blødhed, er spundet i Catalonien og tilbyder en unik garnoplevelse, der kombinerer håndværksmæssig finesse med miljøbevidsthed.

Gæster i Le-Garns Strikkecafé inviteres til at blive så længe de ønsker, hvor de kan opleve samme hjertevarme atmosfære, som Lene selv fandt i en lille garnbutik på Tenerife, hvilket inspirerede hende til at bringe Casasols produkter til Danmark.

Del dette opslag: