Foredrag: Jørn Utzon – Danmarks arkitektoniske førstemand 🗓 🗺

Kom til foredrag på Dragør Bibliotek den 23. april om en af landets mest kendte arkitekter.
Operahuset i Sidney. Foto udlånt af Dragør Bibliotek
Operahuset i Sidney. Foto udlånt af Dragør Bibliotek

Foredrag: Jørn Utzon – Danmarks arkitektoniske førstemand

De fleste af os kender nok Jørn Utzon og hans ikoniske operahus i Sydney, der står som et af Australiens største landemærker. Men kender du også Jørn Utzons egen historie? En historie som bar på en opvækst med lavt selvværd og tvivl på egne ideer? Ifølge Utzon selv lå det ikke i kortene, at han skulle ende som en berømt arkitekt: “Jeg var den næst dummeste i klassen hjemme i Aalborg, kun overgået af en ren galning”.

Dragør Bibliotek inviterer til et foredrag med fotograf og foredragsholder Flemming Bo Andersen, der har fotograferet Utzons værker i mere end 30 år og mødt arkitekten flere gange. Han vil holde et foredrag om Utzons liv fra barndommen, gennem studierne og til de ikoniske bygninger, der står som hans arv efter hans død. Aftenen kommer også til at indeholde anekdoter fra familie, venner og kolleger, sammen med en række fotografier af Utzons værker og tegninger.

Foredraget finder sted tirsdag den 23. april fra kl. 19.00 til 21.00, og en billet koster 30 kr. Billetter kan bestilles via Dragør Biblioteks hjemmeside.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Vestgrønningen 18, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: