Ny håndboldsæson i Dragør

En ny bestyrelse har sikret klubbens overlevelse, så Dragørs håndboldspillere nu kan tage hul på endnu en ny sæson.
Foto: Dragør Håndboldklub
Foto: Dragør Håndboldklub

Ny håndboldsæson i Dragør

Den nye håndboldsæson står for døren med start den 1. maj, og det vil stadig være muligt at spille håndbold i Dragør. Den lokale håndboldklub stod uden ny bestyrelse forud for sæsonen, da ingen havde valgt at stille op, da klubben holdt ekstraordinær generalforsamling i januar.

Dragør Håndbold blev dog reddet på målstregen, da en ny bestyrelse meldte sig på banen på generalforsamlingen den 4. april. Dermed sikrede de klubbens overlevelse, som nu fortsat kan tilbyde håndboldtræning til byens borgere.

Lokale kræfter træder til

Den nye bestyrelse består af lokale ildsjæle, som alle spiller på klubbens dameseniorhold, hvor de også tilsammen har syv børn, der også spiller på de forskellige ungdomshold. Den nye bestyrelse er som følger:

Formand: Jeanette Kos Busk
Næstformand: Løkke Engraf
Kasserer: Pernille Kiær
Bestyrelsesmedlemmer: Christine Terkelsen, Mette Frandsen, Tanja Myhrvold, Joan Randall Petersen
Suppleanter: Øzge Er, Maja Jensen

Samarbejde med Tårnby Håndbold

For at kunne tilbyde klubbens medlemmer de bedst mulige forhold for fortsat at kunne udøve deres sport, er det blevet besluttet at indgå et samarbejde med naboklubben Tårnby Håndbold. De betyder at spillere i aldersgruppen 2-16 år fremover skal spille på et fælleshold under navnet “Tårnby HK/Dragør HK”.

Sammenlægningen betyder også, at kontingentet for ungdomsholdene bliver hævet, så det er ens med Tårnby Håndbold Klub, da holdene nu er slået sammen.

Den nye holdsammenlægning betyder også, at nogle hold kan forvente at få en ny træner, når de to hold bliver slået sammen til et fælleshold.

“Vi forstår, at det kan være udfordrende for nogle børn at få nye trænere og holdkammerater, men der venter mange spændende oplevelser og et velfungerende foreningsliv.” udtaler den nye bestyrelse på klubbens hjemmeside.

Spillerne kan til gengæld se frem til at kunne træne to gange om ugen, hvor det tidligere kun var én ugentlig træning.

De nye træningstider og holdoversigt kan ses på Dragør Håndboldklubs hjemmeside.

Del dette opslag: