Varme hveder. Foto: Madensverden.dk.
Varme hveder. Foto: Madensverden.dk.
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Opskrift på varme hveder fra Madens Verden.

Selvom vi ikke længere kan fejre Store Bededag med en fridag, skal vi selvfølgelig stadig nyde de dejlige varme hveder – og naturligvis med et tykt lag tandsmør!

Hvad skal du bruge

  • 325 gram vand
  • 50 gram sukker
  • 50 gram gær
  • 700 gram hvedemel
  • 15 gram bageenzymerkan udelades
  • 12 gram salt
  • 2 teske kardemomme
  • 75 gram smørmeget blødt
  • 2 ægpiskes sammen
Varme hveder. Foto: Madensverden.dk.

Opskriften er beregnet til 16 hveder.

Arbejdstid:
15 minutter

Tilberedning:
25 minutter

Find fremgangsmetoden her!


Tips

Nu kan du lave varme hveder ved at skære de bagte hvedeknopper over, og riste hvederne kort i ovnen ved 250 grader, så de bliver gyldne og flotte – eller gøre det på en brødrister.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: