Menighedsrådet – orienteringsmøde i Dragør Sogn 🗓 🗺

Menighedsrådet afholder et orienteringsmøde tirsdag den 14. maj. Kom og hør mere om deres arbejde i Dragør.
Dragør Kirke.
Dragør Kirke.

Menighedsrådet – orienteringsmøde i Dragør Sogn

Dragør Sogns Menighedsråd inviterer til orienteringsmøde, hvor du kan få indblik i rådets arbejde og høre mere om hvordan det hele fungerer – og måske hvordan du selv kan bidrage. Et af rådets opgaver er nemlig at sikre, at Dragør Kirke er relevant og betydningsfuld for lokalsamfundet.

Derudover samarbejder menighedsrådet tæt med præster og personale for at planlægge kirkeaktiviteter og arrangementer. Under mødet er der også mulighed for at dele dine ideer til kommende arrangementer eller høre om rådets aktuelle prioriteter.

Menighedsrådet består af otte medlemmer samt kirken to præster og en medarbejderrepræsentant, alle valgt for en fireårig periode. Næste valg finder sted den 17. september.

Hvis du overvejer at blive medlem, er du velkommen til at deltage i orienteringsmødet for at få svar på dine spørgsmål og lære mere om arbejdet.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt formanden for menighedsrådet, Rita Smedegaard, på telefon 24822049, eller bestyrelsesmedlem Torben Stærgaard på telefon 40205055.

Orienteringsmødet afholdes tirsdag den 14. maj kl. 18.00 i Dragør Kirke, og alle er velkomne til at deltage.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Kirkevej 170, 2791 Dragør Se på kort
Open in app
Del dette opslag: