Naturvogternes Generalforsamling 2024

Kom med tirsdag d. 21. maj 2024, kl. 19:00, hvor du er inviteret til Naturvogternes Generalforsamling 2024 i Dragør.
Grafik: Dragør News
Grafik: Dragør News

Du er inviteret til Naturvogternes Generalforsamling 2024

Dato & Tid: Tirsdag d. 21. maj 2024, kl. 19:00
Sted: A.P. Møllers Alle 9C, Dragør (fri parkering)
Vært: Trine Skov

Tilmeld dig via Facebook her.

Dagsorden

  • Valg af dirigent
  • Valg af referent
  • Formandens årsberetning
  • Godkendelse af regnskab
  • Fastsættelse af kontingent
  • Valg af bestyrelse
  • Valg af suppleanter
  • Valg af revisor og revisorsuppleant
  • Evt. udvalg
  • Indkomne forslag
  • Eventuelt

Om Naturvogterne

Formand: Pia Werther Jeppesen
Grundlagt: 21. februar 2021 af Lennart Løftberg

Naturvogterne i Dragør er en passioneret, frivillig forening dedikeret til at fremme bevarelse og beskyttelse af vores fælles natur. De er drevet af et fælles ønske om at tage hånd om miljøet og sikre en bæredygtig fremtid for kommende generationer.

Deres aktiviteter er åbne for alle, og de værdsætter mangfoldigheden i de måder, hvorpå medlemmerne bidrager til foreningens arbejde.

Deres Mission

For naturen:
Deres mission er at samle frivillige for at beskytte vores værdifulde natur. De tror på, at mobiliseringen af civilsamfundet er afgørende for at skabe en bæredygtig fremtid. Gennem deres forskelligartede aktiviteter, der inkluderer affaldsindsamling på land og til vands, sankning, fællesspisning og naturvandringer, arbejder de for at inspirere andre til at tage ansvar for miljøet.

De inddrager mennesker fra alle samfundslag, uanset om de er medlemmer eller blot støtter deres arbejde, da de mener, at et fælles engagement er afgørende for at skabe en positiv indvirkning.

Deres arrangementer har som mål at øge bevidstheden om naturbevarelse og sprede glæden ved at tage sig af miljøet som ringe i vandet.

Bliv Medlem

Vil du gøre en forskel og støtte deres mission? Så kan du blive medlem ved at sende 100 kr. til MobilePay nr.: 398939. Husk at angive din e-mailadresse ved overførslen, så de kan sende dig opdateringer om deres events, generalforsamling og kommende aktiviteter.

Som medlem vil du også få stemmeret ved deres årlige generalforsamlinger, hvor de former fremtiden for deres forening.

Formandens Vision

Vores styrke:
“Vi brænder alle for naturen, hvad enten det handler om affaldsminimering, artsdiversitet eller sankning. Det, der gør os unikke og stærke som forening, er vores fælles passion og engagement for at beskytte naturen på forskellige måder. Vores forskelligheder er vores styrke, og de gavner naturen, når vi sammen arbejder for dens bedste,” siger Pia Werther Jeppesen, formand for Naturvogterne.

Ved at bygge bro mellem forskellige perspektiver og interesser skaber de en synergi, der gør dem i stand til at tackle miljømæssige udfordringer fra mange vinkler. Deres mål er at give folk en stemme og ressourcer til at tage del i bevarelsen af vores smukke natur.

Tilmeld dig via Facebook her.

Del dette opslag: