Rabarbercrumble med kokos

En lækker opskrift på rabarbercrumble med kokos, der bare venter på at blive spist.
Rabarbercrumble med kokos. Foto: Madensverden.dk.
Rabarbercrumble med kokos. Foto: Madensverden.dk.
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Opskrift på rabarbercrumble med kokos fra Madens Verden.

Sommeren nærmer sig sammen med de friske rabarber, så hvorfor ikke give sig i kast med en lækker rabarbercrumble med kokos? Selvom de friske rabarber måske ikke er helt klar endnu, så kan de frosne også sagtens bruges. Opskriften er i hvert fald oplagt at lave mere end én gang!

Hvad skal du bruge

Rabarber

  • 500 gram rabarber – i tynde skiver
  • 1,5 deciliter vand
  • 125 gram rørsukker
  • 1 teskefuld vaniljesukker

Crumbledej

  • 125 gram smør – i små tern
  • 125 gram rørsukker
  • 50 gram hvedemel
  • 125 gram kokosmel
  • æg
Rabarbercrumble med kokos. Foto: Madensverden.dk.

Opskriften er beregnet til 8 personer.

Arbejdstid:
20 minutter

Tilberedning:
25 minutter

Find fremgangsmetoden her!


Tips

Ja, rabarbercrumble med kokos er god at fryse ned til senere brug. Kagen kan blot tøs op ved stuetemperatur eller lunes i ovnen.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: