Dragør Open for finnjoller

Dragør Open i finnjolle går i luften d. 9.-10. september i Dragør Havn.
Finjolle Dragør Open
Finjolle Dragør Open

Den 9. og 10. september er det igen tid til det traditionsrige åbne Dragørmesterskab for Finnjoller, også kendt som DM revanche. Dette årlige stævne giver deltagerne mulighed for at forbedre deres resultater fra Danmarksmesterskaberne.

Forventningerne til årets stævne er høje, og der forventes at se masse dedikerede Finnjollesejlere på startlinjen. Udover de danske deltagere, kommer der måske også besøg fra det svenske, der vil deltage i kampen om Dragørmesterskaberne.

Stævnet har oplevet en betydelig vækst i deltagerantallet, hvilket afspejler den stigende interesse for klassen blandt nye sejlere. Med den stigende popularitet og tilstrømningen af nye sejlere er forventningerne til dette års stævne høje. Der er udsigt til en weekend fyldt med spændende sejladser og masser af sejlglæde.

Vi ser frem til at opleve de dygtige sejlere i aktion og fejre vinderne af det åbne Dragørmesterskab for Finnjoller. Det bliver uden tvivl en mindeværdig weekend, hvor sejlerne vil kæmpe om sejren på vandet.

Arrangementet foregår d. 9.-10. september ved Dragør Sejlklub.

Hjemmeside

Del dette opslag: