Fællesdag på Fælleden 🗓

Kom og deltag i en spændende dag på Fælleden den 7. september med sjove aktiviteter for alle aldre!
Foto: Miljøpunkt Amager.
Foto: Miljøpunkt Amager.

Fællesdag på Fælleden

Lørdag den 7. september byder Amager Fælled på en spændende dag for hele familien, når Danmarks Naturfredningsforening København og lokale foreninger inviterer til Fælledens Dag. Begivenheden giver mulighed for at udforske den vilde og eventyrlige natur, der ligger i Dragørs baghave.

Uanset om du er på udkig efter eventyr eller har brug for et pusterum i naturlige omgivelser, er der noget for enhver smag. Dagen vil være spækket med gratis naturaktiviteter for alle aldersgrupper. Tag på skattejagt, deltag i guidede ture, hils på fælledens kvier, og lav finurlige dyr sammen med børnene.

Samarbejde og lokal involvering

Fælledens Dag afholdes i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening København og lokale foreninger, og hvis du eller din forening ønsker at bidrage med en aktivitet, er man meget velkomne til at kontakte hodan@miljopunkt-amager.dk.

Praktisk information

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Dagen afholdes ved Københavns Kogræsserlaugs kofold og du kan finde den præcise lokation her.

Arrangørerne gør opmærksom på, at der ikke er toiletter på pladsen. Husk at medbringe egen mad og drikke, da der ikke vil være mulighed for at købe dette på stedet. Dagen foregår i en kovold, så husk at tage tøj og sko på, der passer til underlaget og vejret.

Du kan også følge begivenheden på Facebook.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Del dette opslag: