Harry Potter-aften

Er du stadig ivrigt ventende på dit brev fra Hogwarts? Fortvivl ikke! Dragør Bibliotek inviterer dig til en magisk aften i Harry Potters fortryllende univers.
Billede af Fabian fra Pixabay
Billede af Fabian fra Pixabay

Harry Potter-aften på Dragør Bibliotek: Information og tilmelding

Dato og Tid:
06.10.23, kl. 18:00 – 21:00

Sted:
Dragør Bibliotek

Målgruppe:
Børn og barnlige sjæle

Pris:
55 kr

Beskrivelse:
Er du stadig ivrigt ventende på dit brev fra Hogwarts? Fortvivl ikke! Dragør Bibliotek inviterer dig til en magisk aften i Harry Potters fortryllende univers. Uanset din alder, hvis du er en Harry Potter-fan, så er denne aften skabt til dig. Du er mere end velkommen til at klæde dig ud som din yndlingskarakter.

Hvad kan du forvente:
Oplev magi og konkurrencer, når vi forvandler biblioteket til en aften fyldt med Harry Potter-magi. Du har chancen for at blive tildelt et kollegie, udforske kunsten at skabe tryllestave og deltage i mange andre sjove aktiviteter. I løbet af aftenen vil der være konkurrencer inden for forskellige Harry Potter-discipliner, der vil udfordre dine evner og viden om den magiske verden.

Billetter:
Både børn og voksne skal have billet til arrangementet. Husk at sikre din plads ved at købe billetter senest den 2. oktober.

Grib din tryllestav og din indre troldmand eller heks og vær med til en uforglemmelig aften i Harry Potters magiske rige på Dragør Bibliotek!

Del dette opslag: