Foredrag med forfatteren Stine Askov

Stine Askov gæster Dragør Kirke den 15 november, hvor hun vil snakke om sit forfatterskab med fokus på hendes seneste roman, Nøjsomhed, som blev nomineret til Læsernes Bogpris 2023
Stine Askov. Foto venligst udlånt af Dragør Bibliotek
Stine Askov. Foto venligst udlånt af Dragør Bibliotek

Forfatteren Stine Askov gæster Dragør Kirke, hvor hun vil fortælle om sin vej ind i litteraturen og de motivationer, der ligger bag de personer og miljøer, som hun skriver om. Publikum vil blive taget med ind i Stines forfatterskab, hvor tankerne bag de personer hun beskriver bliver forklaret, forfatterens hendes seneste roman, “Nøjsomhed,” vil være i fokus.

“Nøjsomheden” handler om hovedpersonen Mona, der bor i det sociale boligbyggeri Nøjsomheden i Helsingør, hvor hendes familie også kommer fra. Bogen behandler klassesamfundet og fortæller en historie med dybde og nuancer om de mennesker, som man normalt anser som de utilpassede. Romanen blev nomineret til Læsernes Bogpris 2023.

Foredraget er arrangeret af Dragør Bibliotek og afholdes i Dragør Kirke den 15. november fra kl. 19.30 til 21.30. Det er gratis at deltage.

Du kan læse mere om begivenheden her.

Bibliografi:

– Bid, 2012

– Kaninens år, 2014

– Bjørneklo, 2017

– Katalog over katastrofer, 2020

– Nøjsomheden, 2022

Del dette opslag: