Infomøde om energibesparelse og varmevaner

I samarbejde med Energistyrelsens Sparenergi inviterer Dragør Kommune til to informationsmøder den 4. og 6. december omkring muligheder inden for grøn omstilling.
Billede af OpenClipart-Vectors fra Pixabay
Billede af OpenClipart-Vectors fra Pixabay

I aften inviterer Dragør Kommune og Energistyrelsens Sparenergi til det første af de to lokale informationsmøder om energi, energibesparelser og tilskudsordninger i forbindelse med grøn omstilling.

Infomøde 1: Energirenovering af hus (4. december)

Det første møde bliver afholdt online i aften, den 4. december, kl. 19.00-21.00 på Dragør Kommunes hjemmeside. Under mødet vil der blive præsenteret gode sparetips om, hvordan du kan reducere strøm- og varmeforbruget, samt information om energirenovering og muligheder for lån til grøn omstilling, da bankerne tilbyder særlige lån til energirenovering. Du deltager i mødet via din egen pc eller tablet.

Infomøde 2: Energirenovering med varmepumpe (6. december)

Det andet møde finder sted fysisk i Hollænderhallen den 6. december kl. 19.00-21.00 og er rettet mod borgere, der bor uden for fjernvarmeområderne. Her vil der også blive præsenteret gode sparetips om strømbesparelse og optimering af dine varmevaner. Der vil desuden være vejledning om valg af vandpumpe og hvordan du kan søge tilskud til en eventuel energirenovering med varmepumpe. Der er plads til cirka 60 personer, og du kan tilmelding her.


Yderligere oplysninger om begge møder findes på kommunens hjemmeside.

Del dette opslag: