Italiensk suppe med kalv og grønt

Italiensk suppe med kalv og grønt er en dejlig hurtig opskrift, hvor du kan lave suppen på en halv times tid med rester af grøntsager i køleskabet på.
En lækker italiensk suppe, der tager cirka en halv time at lave. Suppen koges med kalvekød og friske grøntsager, herunder gulerødder og bladselleri. Det er en nem suppe, der både egner sig som forret og hovedret. Foto: Madensverden.dk
En lækker italiensk suppe, der tager cirka en halv time at lave. Suppen koges med kalvekød og friske grøntsager, herunder gulerødder og bladselleri. Det er en nem suppe, der både egner sig som forret og hovedret. Foto: Madensverden.dk
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.

Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Nå, dagens ret er en Italiensk suppe med kalv og grønt. Opskriften er nem og hurtig, og suppen kan både bruges som forret og hovedret.

Mængden af grøntsager kan varieres som du synes, og suppen er en god måde at få brugt rester af grøntsager i køleskabet på.

Her er opskriften på Italiensk suppe med kalv og grønt fra Madens Verden.

Italiensk suppe er en dejlig hurtig opskrift, hvor du kan lave suppen på en halv times tid.

Der også brugt en kalvefond, men vi har også lavet den tidligere med hønsefond, og det fungerer bestemt lige så godt.

Har du ikke fond, kan du bruge syv deciliter vand og to bouillonterninger.

Sydstrandens Slagter - Dragør News

Sydstrandens Slagter anbefaler:

Kalveinderlår
Tilbudspris uge 49: 220 kr/kg

Af kød har vi anvendt cirka 500 gram skiver af kalveinderlår, og det er samme kød du bruger til en god wienerschnitzel.

Skiverne skæres ud i tynde strimler, og passer helt perfekt til suppen.

Udskæring af oksekød

Forret eller Hovedret

Opskriften er til fire personer, hvilket dækker over rigeligt til forret til måske seks personer, og til fire personer til hovedret, hvor der serveres masser af nybagt brød til.

Vi har her valgt Kalveinderlår fra Sydstrandens Slagter. Kalveinderlår er meget magert, smager mildere og er mere mørt end oksekød, fordi dyret er yngre.

Opskrift på Italiensk suppe med kalv og grønt

Ingredienser
500 gram kalvekød – skiver af kalveinderlår
Olivenolie til bruning
2 bananskalotteløg (eller 1 stort alm. løg)
1 bagekartoffel – eller 2 store kartofler
3 fed hvidløg
2 store bundter forårsløg
4 stængler bladselleri
4 alm. gulerødder
7 deciliter kalvefond
1 teskefuld oregano
1 stor dusk persille
Salt og friskkværnet peber.

Ciabatta boller
3,5 deciliter vand – koldt lige fra hanen
1 teskefuld sukker
8 gram gær
1 teskefuld salt
400 gram manitoba hvedemel

En lækker italiensk suppe, der tager cirka en halv time at lave. Suppen koges med kalvekød og friske grøntsager, herunder gulerødder og bladselleri. Det er en nem suppe, der både egner sig som forret og hovedret. Foto: Madensverden.dk

Opskriften er beregnet til 4 personer.

Arbejdstid:
15 minutter

Tilberedning:
30 minutter

Find fremgangsmetoden her.


Logo i prop Dragoer Vinhandel | foto fra dragørnews.dk

Dragør Vinhandel anbefaler:

Piemonte Pinot Noir Franco Serra 2021
2 flasker for 160 kr. – Spar 38 kr.

2 flasker Piemonte Pinot Noir Franco Serra 2021

SERVERINGSTIPS!

Jeg vil anbefale dig at servere den italienske suppe med de italienske ciabatta boller. Det er en meget nem opskrift på super lækre brød, der ikke engang skal æltes.

Til dessert kan du jo lave en lækker chokolade panna cotta. Se også hvordan du laver den bedste pasta med kødsovs.

– og så passer et godt glas rødvin fremragende til.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: