Boller (opskrift på den bedste bløde bolle)

Boller er altid populære og kan nydes i mange forskellige sammenhænge. Her får du opskriften på den lækreste, blødeste bolle fra Madens Verden.
Boller. Foto: Madensverden.dk.
Boller. Foto: Madensverden.dk.
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Opskrift på hjemmelavet boller fra Madens Verden.

Boller er alsidige og kan spises i en langt de fleste situationer. De er velegnede til morgenmaden, som en let snack, i madpakken, på arbejdet, til kaffen eller til fødselsdage. De kan også spises smør, tandsmør, ost, syltetøj eller pålægschokolade, så der er af variation at vælge imellem. Friskbagte boller er altid et hit, og det er sjældent, at nogen siger nej tak hvis de bliver tilbudt en.

Hvad skal du bruge

Boller

  • 350 gram vand – svarende til 3,5 deciliter
  • 40 gram gær
  • æg
  • 600 gram hvedemel – evt. lidt mere
  • 40 gram sukker
  • 2 teske salt
  • 1 teske kardemomme
  • 70 gram smør

Pensling

  • æg
  • 2 spiseskefulde vand
  • 1 nip salt
billede med boller | foto fra dragørnews.dk

Opskriften er beregnet til 18 boller.

Arbejdstid:
1 time

Tilberedning:
15 minutter

Find fremgangsmetoden her!


Tips

Bollerne kan sagtens fryses ned.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: