Beef Wellington

Det er blevet fredag, men hvad skal weekendens menu stå på? Den skal selvfølgelig stå på Beef Wellington hvor Madensverden.dk har en fantastisk lækker opskrift.
Beef Wellington. Foto: Madensverden.dk.
Beef Wellington. Foto: Madensverden.dk.
Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.

Opskrift på Beef Wellington fra Madens Verden.

Denne gang skal vi væk med airfryereren og sunde opskrifter, da weekendens menu kommer til at stå på den klassiske engelske ret Beef Wellington – der dog måske har lidt franske aner.

Opskriften kan virke afskrækkende for nogle, da den kan se kompliceret ud, men det er ikke svært at lave en velsmagende Beef Wellington. Det udfordrende ligger mere i at få den til at se ud som på billedet, hvilket muligvis kræver et par forsøg. Uanset hvad er det dog let at opnå den fantastiske smag af retten.

Hvad skal du bruge

Kødet

  • 800 gram oksemørbrad – midterstykke. afpudset
  • 2 spiseskefulde olie – til bruning
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spiseskefulde sennep – dijon eller anden sennep
  • 1 spiseskefuld brun farin – med top

Svampefyld

  • 250 gram champignon – finthakket
  • 1 stort skalotteløg – finthakket
  • 4 fed hvidløg – finthakket
  • 1 spiseskefuld rosmarin – finthakket
  • 1 spiseskefuld timian – finthakket
  • 1 deciliter rødvin

Desuden anvendes

  • 6 skiver parmaskinke
  • 1 rulle butterdej – kan købes i supermarkedet
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
Beef Wellington. Foto: Madensverden.dk.

Opskriften er beregnet til 4 personer.

Arbejdstid:
1 time

Tilberedning:
30 minutter

Find fremgangsmetoden her.


Tips

Lad gerne den færdigstegte Beef Wellington hvile 10 minutter inden udskæring, hvorefter den kan skæres i passende skiver med en skarp kniv.

Du kan i øvrigt sagtens forberede den indbagte oksemørbrad dagen i forvejen. Her gøres den blot helt klar, og stilles på køl.

Derefter er det blot at tilberede den i ovnen, men stegetiden forlænges med 5-10 minutter.

Velbekomme!

oto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk

OM MADENS VERDEN

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør

Del dette opslag: