Sæt fokus på dit parforhold med Boost Your Love

Mangler du nøglen til et godt parforhold? Så læs med her og find inspiration fra den helt nye app til dig og dit forhold.
Boost Your Love
Boost Your Love

Denne annonce er sponsoreret af Next Level Life Mastery

Sæt fokus på dit parforhold med Boost Your Love

At prioritere sit parforhold er afgørende for din generelle trivsel, men også for at dit forhold fortsat holder og bevarer sin glød. Forhold har en tendens til at aftage over tid og ruste, hvis man ikke er opmærksom og sørger for at pleje det. På samme måde som en bil risikerer at ruste, hvis den ikke får service eller brændstof, fortæller Naima Halse Kirkefeldt, der ejer Next Level Life Mastery, som står bag Boost Your Love.

Boost Your Love App tilbyder et væld af redskaber og små opgaver, der kan hjælpe med at forbedre kommunikationen, øge intimiteten og sætte konkrete mål for dit parforhold, og styrke det på sigt.

Appen giver et unikt indblik i dit og din partners relation til hinanden og mulighed for en sund udvikling i forholdet.

Hvad tilbyder Boost Your Love?

  • Temperaturmåling og historik: Følg udviklingen af dit forhold over tid og identificer de områder, der kræver særlig opmærksomhed.
  • Fokus og handling: Lær dit og din partners kærlighedssprog at kende og tag konkrete skridt mod et stærkere og gladere forhold.
  • Dialog og indsigt: Dyk ned i jeres forhold, få indsigt og styrk kommunikationen og forståelsen for hinanden.

Styrk jeres forhold

Boost Your Love App er designet til at styrke den emotionelle og mentale trivsel i jeres parforhold. Med et enkelt og brugervenligt design tilbyder appen redskaber baseret på evidens og best practice inden for adfærdsdesign og coaching.

Uanset om I ønsker at forbedre kommunikationen, styrke intimiteten eller bare tage jeres forhold til næste niveau, så er Boost Your Love App det perfekte værktøj.

Investér i jeres parforhold

Det er ingen hemmelighed, at parforhold kan opleve udfordringer over tid, men forskningen viser, at investering i forholdet kan styrke og forbedre det.

Boost Your Love App er dit værktøj til personlig og relationel udvikling og tilbyder en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til at skabe et stærkere, sundere og mere tilfredsstillende forhold.

Download Boost Your Love App nu og få en 14 dages gratis prøveperiode uden binding! Appen er tilgængelig både til iPhone og Android.

Det er også muligt at få personlig coaching hos Naima. Du kan læse mere om hendes tilbud på CoachYou.dk eller kontakte hende direkte på info@boostyourlove.com.

Design uden navn 6 | foto fra dragørnews.dk
IMG 7141 | foto fra dragørnews.dk
Du må gerne dele dette opslag: