World Ocean Day i Dragør 🗓 🗺

Vil du give dit bidrag til at sikre verdenshavene for fremtidige generationer? Så inviterer Kitekollektivet og Ocean Watch Denmark til skraldeindsamling den 8. juni i Dragør.
Foto: Nordic Ocean Watch Denmark
Foto: Nordic Ocean Watch Denmark.

World Ocean Day i Dragør

Den 8. juni er World Ocean Day, en årlig begivenhed, der sætter fokus på verdenshavene og deres tilstand og betydning for vores verden. Dagen opstod første gang i 1992 i Canada. 16 år senere i 2009 blev den anerkendt af FN som en global begivenhed, der er en del af bestræbelserne på at beskytte og bevare vores verdenshave – og i 2024 er den også at finde i Dragør.

Lokal indsats

Dagen er derfor også blevet en årlig begivenhed for indsamling af affald i havet, hvilket du også selv kan hjælpe til med lørdag den 8. juni. Ocean Watch Denmark og Kitekollektivet står bag dagen i Dragør, hvor du kan kombinere indsamlingen af affald med kitesurfing.

Kitekollektivet stiller nemlig 10 paddleboards til rådighed for dem, der vil indsamle affald fra havet ved Sydvestpynten. Skulle der møde flere op, end der er paddleboards til, vil der blive roteret mellem grupperne, så alle får mulighed for at komme til søs.

Programmet for den 8. juni:

Kl. 13.00 Velkomst ved Kitekollektivet

Kl. 13.45-14.45 Indsamling af affald ved Sydvestpynten

Kl. 14.45-1515 Sortering af affaldet

Kl. 15.15-? Hygge i solen med kaffe og frugt fra Kitekollektivet

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Kalvebodvej 250, 2791 Dragør Se på kort
Open in app
Del dette opslag: