Oplev Dragørs Aktivitetshus 🗓 🗺

Er du pensionist eller efterlønner? Kig forbi Wiedergården den 12. januar og få indblik i deres fantastiske aktiviteter og fællesskab for at se, om det kunne være noget for dig.
Wiedergården, Dragør. Foto af: Dragør News
Wiedergården, Dragør. Foto af: Dragør News

Overvejer du at blive bruger af Dragørs Aktivitetshus – Wiedergården? Fredag den 12. januar afholdes der åbent hus fra 10.00-12.00, hvor du kan kigge forbi til en kop kaffe og kage og få indblik i de mange aktiviteter, der finder sted i huset. Rundvisningen er åben for alle, uanset alder.

Aktivitetshuset tilbyder et fantastisk fællesskab for pensionister og efterlønsmodtagere i Dragør Kommune, hvor der er plads til alle interesser. Aktiviteterne tager udgangspunkt i brugernes egne ønsker og initiativer, så hvis du har en god idé, kan du altid høre om mulighederne for at starte noget nyt op.

Huset byder på mange aktiviteter, hvor samvær og fællesskab er nøgleordet. De inkluderer blandt andet:

  • Træning/motion på hold eller maskiner
  • Dans og musik
  • Kreative aktiviteter
  • Spil
  • Studiekredse og sproghold
  • IT-hjælp

Derudover kan du også deltage i spændende foredrag, søndagscafé, vinsmagninger, køkkenhold, rejseklub og meget, meget mere.

Hvor og hvornår

Åbent hus afholdes fredag den 12. januar fra 10.00 til 12.00 på Wiedergården 2.

Tilmelding kan ske i Aktivitetshusets information i hverdagene mellem 9.00 og 15.00 (fredage 9.00-14.00) eller på telefon på 32 89 02 92.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Wiedergården 2, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: