Tilmelding til babysvømning i Dragør

Har du lyst til at svømme sammen med dit barn? Tilmeldingen til forårets babysvømning åbner den 5. januar.
Billede af McStone fra Pixabay
Billede af McStone fra Pixabay

Åben for tilmelding

Dragør Kommune og Hollænderhallen åbner op for tilmelding til sæsonens første babysvømning med opstart den 16. januar.

Der er tre hold i grupperne:

  • 0-6 måneder
  • 6-12 måneder
  • 12-24 måneder

Hver undervisningsgang varer 25 minutter. Forløbet strækker sig over otte uger.

Sådan melder du dig til

Tilmeldingen åbner den 5. januar på Hollænderhallens hjemmeside. Det koster 795 kroner at gå til babysvømning og undervisningen finder sted enten tirsdag kl. 9.00-11.30 eller torsdag kl. 14.00-16.00.

Tilmelding efter holdstart

Efter holdstart er det stadig muligt at tilmelde sig Babysvømning hos Hollænderhallen.

Nye deltagere skal ikke betale fuld pris, og direkte tilmelding via hjemmesiden er derfor ikke en mulighed. For at tilmelde sig, skal interesserede kontakte Hollænderhallen via e-mail på booking@dragoer.dk.

Efterfølgende vil Hollænderhallen oprette deltagerne på holdet og udstede en faktura til betaling på hjemmesiden. Nye deltagere, der ikke allerede har en profil i systemet, skal oprette en ved at gå til forsiden og vælge ‘Ny Bruger‘ under Login.

Er babysvømning sundt?

Babysvømning er en sund og givende aktivitet for både babyer og deres forældre.

Her er nogle af de vigtigste fordele:

  1. Fysisk udvikling: Babysvømning styrker babyens muskler og fremmer koordination og balance. Vandets modstand og frihed til bevægelse hjælper med at udvikle motoriske færdigheder.
  2. Sensory stimulation: Vandet tilbyder en unik sensorisk oplevelse. Det stimulerer babyens hud og hjælper med at udvikle deres sanser.
  3. Socialisering: Babysvømning giver babyer mulighed for at interagere med andre børn og voksne, hvilket er godt for deres sociale udvikling.
  4. Styrker immunforsvaret: Regelmæssig fysisk aktivitet, som svømning, kan styrke barnets immunforsvar.
  5. Selvtillid i vand: Tidlig eksponering for vand hjælper babyer med at føle sig trygge og sikre, hvilket kan være gavnligt for fremtidig svømmeundervisning og vandaktiviteter.
  6. Skaber bånd: Babysvømning er en fantastisk måde for forældre at tilbringe kvalitetstid med deres børn og styrke det følelsesmæssige bånd.
  7. Mental udvikling: Udforskning i vandet kan også stimulere babyens kognitive udvikling, herunder problemløsning og forståelse af årsag og virkning.
  8. Afslapning: Vandet har en naturlig beroligende effekt, og den fysiske aktivitet kan fremme bedre søvn for barnet.

Samlet set tilbyder babysvømning en række fysiske, mentale og sociale fordele, hvilket gør det til en eftertragtet aktivitet for spædbørn og deres forældre i Dragør, så det er om at være hurtigt ude, hvis du skal have en plads her til januar.

Del dette opslag: