Åbent hus i Dragør Rotary Klub

Kom til åbent hus i Dragør Rotary Klub torsdag den 7. marts kl. 18:30-20 på Dragør Strandhotel, hvor interesserede kan få indblik i klubbens arbejde.
Foto: Bent Christensen
Foto: Bent Christensen

I Dragør Rotary Klub holder man åbent hus torsdag den 7. marts kl. 18:30-20 på Dragør Strandhotel, hvor interesserede kan få indblik i klubbens arbejde. Det er en mulighed for voksne, der er midt i deres erhvervskarriere, og som ønsker at bidrage lokalt i Dragør og internationalt gennem et stærkt fællesskab.

Besøgende vil blive budt velkommen med en sandwich og øl/vand, samtidig med at de får information om, hvorfor andre har valgt at dedikere en del af deres fritid til Rotary Klubben. Nogle af de yngre medlemmer vil dele deres personlige historier om, hvorfor de engagerer sig i klubben.

Foto: www.rotary.dk

Hvad er Rotary?

  • et åbent netværk for alle, der gerne vil gøre en forskel i verden.
  • klubber i hele verden som kan besøges af andre rotarianere, der altid bliver budt velkommen som gæst.
  • sender hvert år 8.000 unge et år på udvekslingsophold i et andet land, heraf op mod 200 danske unge i 19 forskellige lande.
  • et verdensomspændende erhvervs netværk, som kan hjælpe med lokale aftaler.
  • har i over 35 år på verdensplan stået i spidsen for udryddelse af den stærkt invaliderende sygdom, polio.
  • en af de få NGO’er i verden med sæde i FN.
  • har hvert år 100 dygtige unge mennesker fra hele verden på en toårig master uddannelse i fredsmægling, på syv forskellige universiteter rundt i verden.

Rotary tiltrækker mennesker med engagement og overskud, som ønsker at gøre en positiv forskel både lokalt og globalt. Medlemmerne bruger deres medlemskab til at styrke deres erhvervsnetværk samt støtte Rotarys arbejde for international sundhed, udvikling og mellemmenneskelig forståelse.

Dragør Rotary Klub fokuserer særligt på ungdomsudvikling ved at tilbyde unge mennesker et års ophold i en Rotary Klub i udlandet samt modtage unge fra andre lande for at lære dansk sprog, kultur og samfund at kende. Klubben støtter også lokale aktiviteter i Dragør samt internationale projekter til bekæmpelse af sygdomme og fattigdom.

Tilmeld dig her

Da klubben gennemgår et generationsskifte, er den åben for nye medlemmer, der ønsker at bidrage og være en del af det lokale fællesskab. Alle interesserede bedes tilmelde sig ved at sende en e-mail til Jess Folke Andersen på jessbirgit@post.tele.dk.

Del dette opslag: