Cocktailparty hos Dragør Borgerforening 🗓 🗺

Festtøjet og danseskoene skal på, for Dragør Borgerforening inviterer til cocktailparty den 2. marts!
Billede af Social Butterfly fra Pixabay
Billede af Social Butterfly fra Pixabay

Skal der være fest, så skal der være fest! Dragør Borgerforening inviterer til et klassisk cocktailparty i Borgerforeningens egne genamakker.

Der vil være en dygtig bartender, som har udvalgt fem forskellige cocktails, hvor hver drink vil blive ledsaget af en lille historie. Udvalget spænder fra de klassiske favoritter til moderne varianter. Og hvis du ikke er til alkohol, kan du også cocktailen i en lækker mocktail-version.

I løbet af aftenen vil det også være muligt at deltage i en blindsmagning og quiz.

Så find dansetøjet og danseskoene frem, så du er klar til en festlig aften. Borgerforeningen har dog ét krav til gæsterne: Festligt humør er et must! Og alle opfordres til at klæde sig festligt på.

Hvor og hvornår

Prisen for arrangementet er 250 kr., som inkluderer to valgfrie drinks og en fantastisk fest. Som altid kræver det medlemskab af Dragør Borgerforening for at deltage. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du købe medlemskab her.

Hvis du ønsker at spise med, har du mulighed for at tilkøbe mad, som består af Kalvefilet med rødbedepuré, bagte løgskaller, pommes fondant og sauce Bordelaise kl.17.30 til 169 kr. Spisningen starter kl. 17.30

Arrangementet finder sted lørdag den 2. marts kl. 19.00 (medmindre man spiser med) i Dragør Borgerforenings egne lokaler. Tilmelding sker via hjemmesiden.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Strandgade 14, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: