Fortsat ventetid på tandpleje i Dragør

Der er fortsat lange ventetider på den kommunale tandpleje i Dragør. Dog håber kommunen at kunne ansætte en ny klinikchef pr. 1. maj.
Billede af Michal Jarmoluk fra Pixabay
Billede af Michal Jarmoluk fra Pixabay

Den kommunale tandpleje i Dragør kæmper fortsat med personalemangel, hvilket har ført til ændrede telefontider for at sikre flere behandlinger til borgerne.

Med de ændrede tider, håber kommunen, at ventetiden kan reduceres på eftersyn og visse behandlinger, som tidligere har været for høj. Denne personalemangel gælder ikke kun i Dragør Kommune, men også i flere af landets andre kommuner.

Dragør Kommunen håber, at de ændrede tider vil reducere ventetiden på eftersyn og visse behandlinger, som på nuværende tidspunkt er for lange. Denne mangel på personale er et udbredt problem, der ikke kun gælder Dragør Kommune, men også i flere af landets andre kommuner.

For at reducere den nuværende ventetid på eftersyn er Dragør Kommune i dialog med de omkringliggende kommuner.

Samtidig meddeler Dragør Kommune, at de håber at kunne ansætte en ny klinikchef pr. 1 maj og at der er indgået et samarbejde med et rekrutteringsfirma i håbet om at kunne besætte stillingen.

De nye telefontider

De nye telefonstider er som følgende:

  • Mandag til fredag kl. 8.15 – 11.30
    Lige uger: Lukket tirsdag
    Ulige uger: Lukket tirsdag og onsdag

Tandplejens telefonnummer er fortsat 32 89 04 09.

Hvis du har brug for akut behandling uden for telefontiden, kan du henvende dig akut via e-mail på adressen: akuttandpleje@dragoer.dk. Tandplejen vil herefter sørge for den nødvendige behandling.

Del dette opslag: