Tilskud til tandlægen for unge

Er du mellem 18 år og 24 år og ikke går til tandlægen? Så husk, at du kan få dækket 100% af dine udgifter. Læs mere her.
Foto: Casey Fleser https://flic.kr/p/72d3rM
Foto: Casey Fleser https://flic.kr/p/72d3rM

De danske unge går mindre til tandlægen end resten af befolkningen, hvilket kan få konsekvenser for deres mundhygiejne på sigt. Men er du mellem 18 år og 24 år og ikke helt sikker på, om du har råd til at gå til tandlægen, så husk, at du kan søge om tilskud. Hvis dine årlige udgifter overstiger 600 kr., kan du ansøge om at få dækket 100% af dine tandlægebesøg.

Så hvis du endnu ikke har benyttet dette tilbud eller slet ikke har været til tandlægen, så er det bare om at få bestilt en tid, inden det er for sent, og tandproblemerne vokser sig for store. Det kan både forårsage dårlig ånde og huller.

Er du over 24 år

Er du mellem 25 år og 29 år, kan du også søge om at få dækket 100% af dine udgifter, hvis de overstiger 600 kr., hvis du står i en af følgende situationer:

  • “Du modtager selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangsydelse, men ikke dansktillæg”
  • “Du modtager uddannelseshjælp, men ikke aktivitetstillæg eller barselstillæg.”

Er du over 25 år, kan du søge om tilskud til 65% af dine udgifter, hvis du opfylder en af flere krav, som du kan læse mere om på Dragør Kommunes hjemmeside.

Husk at læse hele kommunens beskrivelse eller tag kontakt til dem, hvis du er i tvivl. Informationer om kontakt findes ligeledes på hjemmesiden.

Del dette opslag: