Informationsmøde om fjernvarme 🗓 🗺

Kom til informationsmøde i Hollænderhallen den 17. april omkring fjernvarme i Dragør.
Image by Freepik
Image by Freepik

Fjernvarme vinder stigende popularitet og er det mest udbredte varmesystem i Danmark. I Dragør har mange husejere vist interesse for fjernvarme, med over 70% af husstandene i kommunen.

Hvis du overvejer at skifte til fjernvarme, inviterer Dragør Kommune til et informationsmøde for alle interesserede den 17. april i Hollænderhallen.

Ved mødet vil repræsentanter fra Tårnby Forsyning, Dragør Fjernvarme og CTR (Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S) være til stede for at give information om fjernvarme og hvordan udrulningen kommer til at foregå i Dragør Kommune.

Program

Kl. 19.00

  • Velkomst ved Dragørs borgmester, Kenneth Gøtterup.
  • Jan Hindsbo, vicedirektør i CTR, fortæller hvor varmen kommer fra, og hvorfor der satses på fjernvarme.
  • Raymond Skaarup, administrerende direktør i Tårnby Forsyning, giver en præsentation af tidsplanen og beskriver, hvordan udrulningen af fjernvarmen vil finde sted i Dragør.

Kl. 20.00

  • Spørgerunde.

Kl. 20.30

  • Borgmester Kenneth Gøtterup siger tak for i aften.

Hvor, hvornår og tilmelding

Informationsmødet finder sted onsdag den 17. april kl. 19.00-20.30 i Hollænderhallen.

Tilmelding er nødvendig af praktiske årsager og kan gøres ved at udfylde tilmeldingsblanketten. Det er også muligt at tilmelde sig via telefon på 3289 0100. Seneste tilmeldingsfrist er søndag den 14. april.

OBS. Der vil blive taget fotos under mødet. Hvis man ikke ønsker at medvirke, bedes man gøre fotografen opmærksom på dette.

Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Halvejen 3, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: