Barnets Glæde planlægger 2024

Kender du Barnets Glæde? De uddeler tøj og julegaver til økonomisk udsatte i Dragør. I år søger de medlemmer, som vil støtte foreningen med 200 kroner eller mere. Er det dig?
En tidligere donation til Barnets Glæde. Foto: Barnets Glæde
En tidligere donation til Barnets Glæde. Foto: Barnets Glæde

Barnets Glæde planlægger 2024

I hjertet af Amager arbejder foreningen “Barnets Glæde” utrætteligt for at bringe glæde og støtte til børn og familier, der står over for økonomiske udfordringer. For alle børn fortjener en julegave!

Foreningen hjælper også børn i Dragør. Derfor har vi besluttet at sponsorere til “Barnets Glæde”.

Referat fra bestyrelsesmødet

På deres seneste bestyrelsesmøde, som fandt sted den 15. april 2024 hos Spar Nord Amager på Amagerbrogade 175, blev der lagt grundige planer for de kommende måneder.

Mødet startede med en varm velkomst til de nye bestyrelsesmedlemmer, som alle gav en kort præsentation af sig selv og deres vision for foreningen.

Bestyrelsesformand Mia delte spændende nyheder om en generøs donation på 15.000 kr. fra Spejdernes Genbrug i Valby, som mødte foreningen ved Soroptimist Danmarks temadag i de tidligere år.

Et centralt emne for mødet var planlægningen af den årlige “Ønsketræ” begivenhed i Amager Centret, hvor lokale virksomheder og individuelle donorer bidrager til at opfylde juleønsker for børn i nød.

Samarbejdet med både Rotary, Inner Wheel og Amager Centret blev forstærket, hvilket lover godt for årets begivenhed og Sydamagers børn.

Vil du med?

En vigtig dato, som alle medlemmer og interesserede skal markere i kalenderen er den 17. juni 2024.

Et af højdepunkterne var drøftelsen af de kommende vigtige datoer for 2024, herunder den årlige generalforsamling den 17. juni, hvor Spar Nord Amager igen vil stille lokaler til rådighed og sørge for forplejning.

Dagen vil også omfatte et bestyrelsesmøde med fokus på planlægningen af årets uddeling af julegaver og tøjposer, som traditionelt finder sted den 9. december. Her bliver alle foreningens medlemmer indbudt, så er du endnu ikke medlem af foreningen, kan det nås endnu.

Tryk og bliv medlem for kun 200 kroner her.

Klar til 2024

Foreningen planlægger at intensivere deres indsats med opdateringer af GDPR-regler, revision af vedtægter og optimering af deres online tilstedeværelse. Her vil Dragør Mediehus især bidrage med vores kompetencer og ekspertise på området.

Derudover blev der aftalt en strategi for fonds- og foreningsansøgninger, hvor bestyrelsen vil arbejde tæt sammen om at sikre yderligere midler til deres arbejde.

Til slut fik bestyrelsesmedlemmerne en rundvisning i bankens faciliteter, hvor de inspicerede de lokaler, der skal bruges til den store uddelingsdag i december. Alle medlemmer var enige om, at lokalerne var ideelle til formålet og at Spar Nord er en oplagt samarbejdspartner til formålet.

Foreningen Barnets Glæde ser frem til et år fyldt med aktiviteter og muligheder for at gøre en forskel i mange børns liv. Med stærk støtte fra lokalsamfundet og dedikerede medlemmer er foreningen godt på vej til at fortsætte sit vigtige arbejde.

Vil du i kontakt med Barnets Glæde?

  • Foreningens navn: Barnets Glæde
  • Kontakt til formand (Mia): info@barnetsglaede.dk
  • Websted: Barnets Glæde
  • Mødested: Spar Nord Amager, Amagerbrogade 175, 2300 Kbh. S
  • Dato for næste møde: 17. juni 2024
Del dette opslag: